Kanal 2 draamasarja „Pilvede all“ fänne ootab täna ees põnev osa. Sarja noorim naispere otsustab, et neil on kõrini oma vanemate suhtedraamadest ja midagi tuleb ette võtta. Mari ja Kertu ei oska aimatagi, mis neid ees ootab!
 
 
"Laps räägib siis, kui kana pissib," võib mõni vanem vaataja etteheitvalt pead vangutada, kuid tõsi on see, et tänased noored oma arvamust enda teada ei hoia. Nii ka Mammu ja Liisa, kellel on vanemate draamadest mõõt täis. Tüdrukud võtavad vastu olulise otsuse ega mõtle hetkekski, mida vanemad sellest arvata võiksid.
 
Liisa loodab südames ikka veel, et ühel hetkel on tema mõlemad vanemad, Kertu ja Erik, jälle koos. Nagu perekond. Paraku näitab Kertu suhte paranemine Andresega, et seda ei juhtu ning Liisa ei taha olukorraga leppida. Seetõttu hakkab ta kohe kinni Mammu plaanist, kel on samuti oma ema ja isa kraaklemisest kõrini.
 
Kuigi Mari ja Indrek saavad pärast Riina lahkumist omavahelised suhted taas korda, ei muuda see tüdruku arvamust, et mujal on parem, kui kodus. Nii küpsebki julge plaan ning ootamatult panevad Mammu ja Liisa oma vanemad lihtsalt fakti ette...
 
Millise plaaniga plikad üllatavad ning kuidas Mari ja Kertu peres sellele reageeritakse? „Pilvede all“  Kanal 2s täna kell 22.00, kohe pärast otsesaadet „Õhtu!“