Praegusel ajal saame kõik omal moel teada, milline tarkusetera rohkem paika peab. Kas on õigus neil, kes ütlevad, et sõpra tunned hädas? Või hoopis neil, kes teavad, et sõber sõbral naha koorib? Haapsalus on Sirje ja Urmas ühiste äriplaanidega jõudnud nii kaugele, et vaja läheb üht korralikku rahasüsti. Ja loomulikult teavad mõlemad, kes võiks see inimene olla, kelle säästude kallale minna.

 

Samal ajal seisab Maril ees järjekordne kohtumine Valteriga, kelles ta on leidnud endale hea sõbra ning kannatliku kuulaja. Paraku valmistub Mari kohtumiseks nii, nagu oleks tegemist hoopis kohtinguga ja tekitab sedasi üsna tobeda olukorra. Kuid veel piinlikum hetk tabab Erikut, kes tuleb omal algatusel Madisega leppima. Noormehel on aga konkurendile varuks uudis, mis Eriku taas liimist lahti lööb.

 

Kuid kõigi eelnevalt mainitute üleelamised pole võrreldavad Siiri kannatustega, kes saab Kertu uudise peale korraliku paanikahoo. Siiri arvates pole mõeldavgi, et Kertu võiks abielluda enne, kui tema. Kas meeleheites ette võetud sammud ka sihile viivad, näeme juba õhtul, ikka kell 21.30, Kanal 2's!