Täna kell 21.30 lahvatab Kanal 2 draamasarjas „Pilvede all“ suur skandaal, kui karma Urmase kätte saab ning mees ootamatult suure avaliku häbi osaliseks saab. Pole midagi julmemat, kui naise solvatud hing ja Siiri kättemaks saab olema halastamatu!
 
 
Sama ootamatult, nagu Urmast ennast, tabab avalik skandaal ka kõiki teisi, sest ajalehes ilmuv foto ning kõlavad pealkirjad ei jäta võimalust midagi maha vaikida. Kui Valter ja Kertu on pigem šokeeritud, siis Marile teeb lugu nalja. Päris kindlasti aga pole naljatuju Urmase abikaasal Eval, sest mehe avalikuks tulnud afäär häbistab ka teda. Kertu küll loodab, et ehk jätab Eva nüüd Sirje rahule ning keskendub oma pereprobleemidele, kuid tegelikke tagajärgi ei oska ka tema ette näha.
 
Siiri aga peab ennast tõeliseks kangelaseks. Urmase avalik häbistamine mõjub nagu palsam haavatud hingele ja Siiri tunneb kättemaksust siirast rõõmu. Samal ajal hakkab skandaali taustal selguma kogu tõde Eva minevikust, mis isegi elukogenud Sirjet jahmatab. Tuleb välja, et Eva minevik peidab endas hirmutavalt süngeid saladusi ja nii on Sirjel põhjust Urmase pärast tõsiselt muret tunda. Kuid halvima ära hoidmiseks võib olla juba liiga hilja...
 
 
"Pilvede all" põnev uus osa on Kanal 2s  juba täna õhtul, kell 21.30, kohe pärast meelelahutuslikku otsesaadet „Õhtu!“.