Mari salasepitsused, mis peaksid kahjustama Kertu ja Madise suhet, tulevad välja ning tekitavad oodatult palju pingeid. Kertu ei mõista, miks vanem õde sedasi end tema ellu segab, Maril aga on raske tunnistada, kui kaugele ta oli valmis minema.

 

Samal ajal pole Maimu abilisel Kikul (Rita Liiver) aimugi, et ka tema on tegelikult õdede vahelisse draamasse tõmmatud ja osa Mari ning Eriku salaplaanist. Hea ja usaldava inimesena võtab ta rõõmuga vastu Kertu kutse tulla lapsi hoidma. Liisa ja Joosuga on Kikul suurepärane klapp ning lisatöö teeb ainult rõõmu.

 

Kertu, kes Mari ja Eriku salaplaanist midagi ei tea, leiab enda jaoks ootamatult Kikus ka tänuliku kuulaja ning inimese, kellele on lihtne oma mõtteid usaldada ja tunnetest rääkida. Usaldusliku suhte tekkimisele aitab kaasa seegi, et Maimu oma abilist väga hindab ja hoiab, nii et Kertu usaldab lapsed kerge südamega Kiku hoolde, lubades enda ja Madise suhtel veel suurema hooga edasi areneda. Unustades samas Eriku, kes on andmas tabavat ja vägagi valusat vastulööki...

 

 

Põnevad pöörded ja ootamatud sündmused draamasarjas „Pilvede all“ juba täna, ikka kell 21.30 Kanal 2's!