Ago Anderson ja Tanja Mihhailova-Saar, Jõuluvana Äffi, Curly Strings – need on vaid mõned märksõnad hooaja viimasest „Nädalalõpp Kanal 2ga“ saatest. Eriline maiuspala ootab täna ees ka filmi „Klassikokkutulek“  fänne.
 
Nii nagu oli rahvarohke sügise esimene „Nädalalõpp Kanal 2ga“, on seda ka tänane viimane saade. Teet Margna ja Kristjan Jõekalda külalisteks on Ago Anderson ja Tanja Mihhailova-Saar, keda näeb peagi esilinastuvas komöödias „Klassikokkutulek 2“. Juttu tuleb filmist, aga mitte ainult juttu... Just „Nädalalõpp Kanal 2ga“ saates jõuab täna esimest korda avalikkuse ette „Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused" treiler ning Kristjan Jõekalda avaldab eksklusiivsed kaadrid võtteplatsil toimuvast. Oodata on ka üht uut kihlvedu Ago ja Kristjani vahel!
 
Hooaja viimases saates paitavad muusikaga meeli Curly Strings ja ühisele jõulutuurile minevad Nele-Liis Vaiksoo, Tanja Mihhailova-Saar ja Marta Laan. Pühademeeleolu lisab jõuluvana Äffy külaskäik ning uhkete kingipakkidega saabuvad dekoratsioonifirma Shishi omanikud Taivo Piller ja Mart Haber.
 
„Nädalalõpp Kanal 2ga“ viimane saade on Kanal 2 ekraanil täna kell 21:30, kohe pärast „Roaldi nädala“ reportaaži „Pühamehed“