Kanal 2s jõudis televaatajateni teine osa humoorikast kodumaine draamasarjast “Naabriplika”. Vallavanemal on kindel plaan Liisi külast välja “suitsetada”. Nii keerab ta vussi naise plaani kohalikus koolis inglise keelt õpetada ja saadab talle kaela tondid, mis isegi kõige kangemate närvidega naisel seest kõhedaks võtaks.

Liisi (Loore Martma) otsus on kindel - ta ei lähe tagasi Ameerikasse, vaid jääb siia külakesse, seab end sisse vanasse majja ja alustab uut elu. Naine otsustab päranduseks saadud maja remontima hakata ja saab kohaliku ehitaja endale appi.

Samal ajal üritab Liisi endale ka külas tööd leida ja kohtub kooli direktoriga, et pakkuda end kohalikele lastele inglise keele õpetajaks. Siin külas aga otsustab kõike vallavanem (Harry Kõrvits) ja loomulikult teeb ta kõik endast oleneva, et Liisi elu põrguks muuta. Ta üritab endiselt Liisit külast välja "suitsetada", et maja enda tütrele Klaudiale (Merily Pärn) saada. Liisi aga kohtub juhuslikult vallavanema tütrega ja selgub, et Klaudia ise pole sugugi sellest majast huvitatud. Sellele vaatamata, ei jäta vallavanem Liisi kiusamist ja korraldab talle öösel korraliku vingerpussi, kus mängu tulevad nii maised kui taevased jõud.

Armastust, inimsuhteid, nalja ja draamat uues kodumaises telesarjas “Naabriplika” näeb esmaspäeviti kell 20:30!