“Naabriplikas” hakkab Kusti (Ott Kartau) kahtlustama, et Liisi (Loore Martma) uus silmarõõm Arno (Andres Mähar) pole sugugi lihtne kirjanik ja varjab hoopis hämaraid saladusi. Vallavanem (Harry Kõrvits) on hädas depressiivse tütrega (Merily Pärn), kes Londonist ootamatult tagasi koju tuli. Kirikuõpetaja (Andrus Eelmäe) püüab majapidajanna Mihhailovaga (Merle Talvik) suhteid siluda.

Eelmises osas ristusid Liisi teed salapärase võõraga ja nüüd veedab naine järjest rohkem aega sümpaatse Arno seltsis. Kusti hakkab kahtlustama, et Arno pole päris see, kellena end esitleb ja ta otsustab väikese katse teha. See katse lõppeb aga pealtnäha vaikse ja viisaka Arno valuvõttega Kustile.

Vallavanema tütar Klaudia on Londonist kodus tagasi. Masendus ei lase tüdrukul voodistki tõusta ja nii kutsutakse appi kõigi hingehädade tohter Liisi. Vallavanem loodab vaid üht: et varsti tema ukse taga mõni indiaanipealik ei koputaks ja ta tütart tagasi ei nõuaks...

Mihhailova plaan kirikuõpetajat inseneriga armukadedaks muuta päädib aga ootamatu ja kärarikka lahendusega, uue harjaga ja veel uuema saumikseriga. Joodikutekamp teeb samal ajal rahast lagedaks kõik, kellel vähegi rahakotis krõbisevat leidub.

Sarja teistes osades: Liina Vahtrik, Raivo Adlas, Tarmo Tagamets, Laura Nõlvak, Aivo Sadam, Katrin Pärn jpt.

“Naabriplika” on Kanal 2s esmaspäeviti kell 20:30, kohe pärast Tuuli Roosmaa “Saladusi”.