“Naabriplikas” oli kogu küla ärevil. Esna musterpaar – ettevõtja Kröösman ja tema poepidajast naine – hakkavad lahutama. Vaid Kröösmanid teavad, et tegu on fiktiivse lahutusega, et päästa Maksuameti hambust, mis päästa annab. Üsna pea hakkab proua Kröösman aga kahtlustama, et äkki tema mehel on lahutusega tõsi taga ja mängus on uus naine...

Kohalik ettevõtja Kröösman (Peeter Rästas) peab naisest (Katrin Pärn) fiktiivselt lahutama, et pankrotioht tervet nende vara ei ähvardaks, aga tänu tobedatele kokkusattumustele võib see peagi päris lahutuseks kujuneda.

Vallavanema (Harry Kõrvits) noor sugulane Marleen (Joanna Kotkas) on aga hullem frukt kui keegi arvata julges. Tema telefonis on trumbid, mis lasevad tal uut vallasekretäri (Tõnis Niinemets) lõa otsas hoida ja igati ära kasutada. See aga ei ole inglinäoga saatana viimane plaan - tema uueks ohvriks on Kusti (Ott Kartau).

Liisi (Loore Martma) tunneb aina enam, et tema elu siin külakeses seisab. Miski ei edene ja ka Kusti, kelle maalimüük aina hoogsamaid tuure võtab, ei vajagi teda enam.

Sarja teistes osades: Merle Talvik, Liina Vahtrik, Tarmo Tagamets, Laura Nõlvak jpt.

“Naabriplika” on Kanal 2s esmaspäeviti kell 20:30, kohe pärast Tuuli Roosmaa “Saladusi”.