Seekordses Kanal 2 saates «Köögikubjas» kutsuti tippkokk Juha Rantanen appi Tartu legendaarsesse restorani Volga.

Kunagine menupaik kurtis külastajate nappuse üle ja Juha asus viivitamatult häda põhjuseid otsima ning välja juurima.

Tundus, et paljud tartlased lihtsalt pelgavad Volgasse minna, sest arvavad, et tegemist on liiga elitaarse ja udupeene tipprestoraniga.

Rantanen istus suursuguse interjööriga restorani maha ja tellis eelroad, millest talle ükski ei kõlvanud. Teenindust pidas ta heaks, kuid arvas, et kokal on paha tuju - mis nii oligi. Restoranis on pidevalt vahetunud kokad, mis pole aidanud tekitada stabiilset kvaliteeti ja head mainet.

Kööki asja uurima minnes selgus, et pikast menüüst tellitavad toidud on sageli üllatuseks kokkadelegi. Meeskond on noor ja vead kerged tekkima.

«Kui inimene tuleb Volgasse, loodab ta, et seal oleks puhas, seal oleks tore ja hea teenindus ning ta tahab, et toidud oleks hea hinna ja kvaliteedi suhtega. Kui üks neist kolmest lihtsast asjast ei klapi, siis see ei tööta. Kõige halvem on, kui inimesed hakkavad linna peal restoranist halvasti rääkima,» seletas Rantanen.

«Köögikubjas» on Kanal 2 eetris neljapäeviti kell 20.00.