Möödunud nädalal avapaugu saanud tõsielusari „Köögikubjas“ teeb revolutsiooni Eestimaa restoranides ja söögikohtades. Saatejuht Juha Rantanen on kõrgharitud ja mitmekümneaastase kogemusega restoraniteadlane, kes Eestis näiteks seisnud kõrval nii Olde Hansa, Bonabarte’ kui Clazzi ja restoran Ö kõrval. „Nõukogude ajal tapeti restoranide tegemise kultuur Eestis täielikult,“ leiab Rantanen, keda motiveerib „Köögikupjas“ osalema eelkõige missioon siinset mõtlemist muuta.

Kui Sul on südamega loodud äri, kuid soovid end veelgi enam koolitada ja konsultatsiooni oma ala parimatelt asjatundjatelt, siis ära kõhkle - võta meiega ühendust!
Hüva nõu ei jookse mööda külgi alla - kirjuta meile - kubjas@kanal2.ee või helista - 510 6670.