Täna kell 22:45 toob Kanal 2 ekraanile armastatud komöödiasarja “Kaks ja pool meest” uue hooaja. Tänases osas lööb kaasa ka laulja Michael Bolton, kelle Walden (Ashton Kutcher) on palganud, et teha oma tüdruksõbrale romantiline abieluettepanek...

Täna teeb Walden oma elu suurima otsuse – ta otsustab oma väljavalitut Zoeyt sünnipäeval abieluettepanekuga üllatada ja palkab selleks lembelaulik Michael Boltoni. Kas see on Boltoni süü, või on asi milleski muus, aga ootamatult saab Walden korvi.

Kuigi Alanil (Jon Cryer) ja Lindseyl (Courtney Thorne-Smith) tundub kõik ülesmäge minevat, otsustab Lindsey teha lõpu nende kolmeaastasele suhtele. Nii on Alani ja Waldeni südamed murest murtud ja mehed on depressioonis, see aga tähendab uusi naisi ja seiklusi kummagi ellu.

Samal ajal hakkab Jake, kes on küll sõjaväes kuid teeb oma isale ikka aeg ajalt üllatusvisiite, käima endast 17 aastat vanema naisega kellel on kolm last. Kui ta aga ühel päeval oma küpset kallimat tema tütrega petab, saab ka see suhe sule sappa. Ja siin nad jälle on: kolm vaba ja vallalist meest oma parimais aastais.

Sel hooajal teeb sarjas külalisesinejana rolli ka popiidol Miley Cyrus, kellest saab Jake’i huviobjekt.

Komöödiasarja “Kaks ja pool meest” uus hooaeg on Kanal 2s esmaspäeviti kell 22:45, kohe pärast põnevussarja “Mentalist”.