„Kiired ja ilusad Gruusias“ asuvad Kanal 2s täna kell 21:30 arbuuse müüma. Võitjat mehed Gruusias välja selgitanud aga ei suutnudki ja paluvad täna hoopis televaatajate abi, kes turul edukamad olid.
 
Kaks letti suurte mahlaste arbuusidega  - sellises olukorras leiavad end täna Ott Sepp, Tanel Padar, Sepo Seeman ja Ago Anderson. Kes suudab etteantud aja jooksul kohalikele rohkem arbuuse maha müüa, see ka võitjaks osutub. Appi võtavad mehed nii oma vähese gruusia keele oskuse kui ka kavalad müüginipid. Sepo Seeman on oma tiimikaaslase Ago Andersoni juba ette Aasta Müügimeheks kuulutanud, sest  too ei hoia end kauplemisel üldse tagasi. „Mul tõusis adrenaliin,“ tunnistab ka Ago. „Sain aru, kuidas klientidele lähenda. Nägin juba silmadest, kas ta tahab arbuusi või mitte.“ Tiim „kiired“ on oma taktikas vaoshoitumad ega hinda vastaste pealetükkivust. „Nende loomalik pale tuli välja. Aastal 2017 ei lähe sihuke agressiivne müük isegi Gruusias peale,“ on Tanel Padar veendunud.
 
Tulemuse üle saavad täna otsustada aga televaatajad, sest kauplemise hoos ei suutnud ei Kiired ega Ilusad arvet pidada. Nii kutsuvadki nad kõiki kaasa loendama, et välja selgitada, mitu arbuusi võistkonnad lõpuks maha müüsid. Pakkumised müüdud arbuuside arvu kohta on oodatud „Kiired ja Ilusad Gruusias“ Facebooki lehel www.facebook.com/kiiredjailusad
 
„Kiired ja ilusad Gruusias“ on Kanal 2s täna kell 21:30, kohe pärast „Suure komöödiaõhtu“ finaali