Reedel jõudis Kanal 2 eetrisse legendaarse krimisarja "Kelgukoerad" sajas osa. Päev varem, neljapäeval kell 21.30 vaatas aga erisaade "Kelgukoerad 100" tagasi sarja meeleolukamatele hetkedele ja sünniloole.

 Meeleolukas juubelisaade „Kelgukoerad 100“ kiikas nii kuulsusrikka krimisaja köögipoolele kui võtab luubi alla südamlikumad hetked sarja üheksal hooajal. Sõidame pingest särisevale võtteplatsile, et olla tunnistajaks põneva ja humoorika juubeliosa valmimisele.

 Uurisime, mitut korravalvurit, politseiautot ja pensionäri läheb tarvis veenva pantvangidraama lavastamiseks ning saame osa kaadritagusest huumorist. Juubeliosas teevad külalistena kaasa vanameister Eino Baskin ja poliitik ning show-mees Aivar Riisalu abikaasa Marinaga.

 Lisaks kerisime lahti „Kelgukoerte“ mineviku. Heidame valgust kõmulisele ajale, mil „Kelgukoerte“ toonased peaosalised Mait Malmsten ja Ivo Uukkivi vahetusid tänaste krimiuurijate Taavi Eelmaa ja Juhan Ulfsakiga. Samuti anname ülevaate Eesti avaliku elu tegelastest, kes läbi aastate sarjas kaasa löönud. Esimest korda võtab avalikkuses sõna ka „Kelgukoerte“ salapärane stsenarist Eleonora Berg!

 Sünnipäevasaade „Kelgukoerad 100" näeb siit!

 

"Kelgukoerte“ sajas osa lisatakse esmspäeva hommikul.

 Lisainfo:
Merit Pettai
 turundusspetsialist
 Kanal 2
666 2456
merit@kanal2.ee