Mälumängusaates "Mis? Kus? Millal?" selgub eeloleval pühapäeval viimane poolfinalist. Saates mängib televaatajate vastu ka Eesti Ekspressi ajakirjanik Janar Filippov, kes juba lapsena unistas selles saates osalemisest.

Janar Filippov, kes on Eesti Ekspressi uurivajakirjanikuna leiba teeninud juba 12 aastat, kirjutab enamasti sellest, mis toimub politseis, prokuratuuris ja kohtus. Viimasel paaril aastal on ta ennast proovile pannud ka raadio- ja telesaatejuhina.

Janaril on aga veel üks kirg - nimelt on ta mälumängufänn juba varajasest lapsepõlvest: ""ENE(ke)" ning "A ja O" olid mu lemmikraamatuteks juba algklassides, ristsõnadest rääkimata," avaldab Janar. "Juba päris varajases nooruses elasin igal võimalusel kaasa venekeelsele "Mis? Kus? Millal?" saatele - sestap oli kutse saatesse omamoodi unistuse täitumine," rõõmustab Janar, et saade ka Eestisse jõudis.

Kuigi Janar pole mälumängus võistelnud pärast keskkooli lõppu, on huvi mälumängu vastu pidev: "Ma pole vahele jätnud ühtegi "Mis? Kus? Millal?" saadet, "Kuldvillakut", "Kes tahab saada miljonäriks?" või "Eesti mängu". Tänapäevases infoühiskonnas, kus vastus pea igale küsimusele on maksimaalselt kolme hiirekliki kaugusel, on mälumängust saanud omamoodi klassika, kaunis kunst," räägib Janar sellest, miks mälumäng teda lummab.