Juba sel reedel algavad üle-Eestilised castingud, et leida uus “Eesti tippmodell”. Konkursil osalemiseks tuleb täita ankeet leheküljel www.kanal2.ee/tippmodell ja tulla kohale ühte vabalt valitud castingukohtadest. Täpsem info Kanal 2 kodulehel.

Kanal 2 ootab kõiki 17-28 aastaseid modellihuvilisi neide glamuursele konkursile "Eesti tippmodell”. See on saade, mis avab ukse moemaailma ja pakub võimalust omandada teadmisi ning oskusi selle ala parimatelt spetsialistidelt.

“Eesti tippmodelli” esimene hooaeg osutus väga populaarseks ja tulemuslikuks. Koguni pooltel finaali pääsenud neidudest on tänaseks taskus head lepingud mõne välismaise või kodumaise modelliagentuuriga. Paljusid saates osalenuid on modellikarjäär viinud maailma erinevatesse paikadesse ja metropolidesse.
 
Finaali jõudnud Ksenia leidis oma tee Aasias. Ta teeb koostööd Pekingi ühe silmapaistvama agentuuriga “Modelline”, osales modellina Hiina Moenädalal ja on teinud fotosessioone sellistele maailmakuulsatele brändidele nagu L’Oreal.
Mari on osalenud maailmatasemel moeshowdel New Yorgis ja käinud fotosessioonidel moemekades Pariisis ja Milanos.
Ka Adeline on hetkel modellindusega seotult Milanos.
Triinu on teinud mitmeid töid Tallinn Dolls rõivabrändile, prantsuse pesufirmale “Etam” ja saanud pakkumisi Saksamaa agentuuridelt.

Kõik eelmisel hooajal “Eesti Tippmodelli” saates osalenud räägivad nagu ühest suust, et see andis neile juurde tohutult palju kogemusi, kontakte, enesekindlust, julgust ja suhtlemisoskust.

Kus “Eesti tippmodelli” castingud järgmise kahe nädala jooksul toimuvad, saab näha www.kanal2.ee/tippmodell leheküljelt.