Neljapäeval, 22. jaanuaril kell 20 on Kanal 2 eetris tõsielusari „Eesti tippmodell“. Seekordses saates ootab modelle fotosessioon avamerel. Liise ja Gerili lähevad vett nähes suisa paanikasse!

Liise kaotab vett nähes ootamatult närvid, kuigi tema hobiks on aerutamine. Paanitsevale Liisele sekundeerib oma pisaratega Gerili, kes tuleb lagedale lapsepõlvetraumaga – mis see küll olla võiks?

Stefanile on aga Gerili lõpmatutest draamadest ja traumadest juba enam kui küll ning ta ei suuda irooniat vaka all hoida.

Modelle ootab täna ees ka moeshow keset suurt kaubanduskeskust. Üks modellidest suudab suurivaevu kontsadel komberdada...

Lisaks teeb modellidele tõelise julgusproovi tippfotograaf Toomas Volkmann, kes viskab modellid sõna otseses mõttes tänavale. Modellidel tuleb kehastuda ise fotograafiks ja korraldada tänaval võhivõõrastega fotosessioon.

Väljahääletusvoor ei pääse seegi kord šokist. Nimelt on kohtunikud avastanud Aule inetu saladuse, mille tulemusel ei soovi Liisi Eesmaa Aule võistlustööd arvustada. Kas see on siiani tulevaseks Carmen Kassiks peetud andeka Aule lõpp?

„Eesti tippmodell“ on Kanal 2s neljapäeviti 20:00.