Carmen Pritson-Tamme uude saatesarja “C-Komando” pöördusid kaks naist. Katrin kaotas kümme aastat tagasi oma abikaasa. Ootamatult ilmus välja mehe tütar, kellest Katrinil aimugi ei olnud. Ta tahtis oma kadunud isa varast osa saada, aga see on alles jäämäe veepealne tipp... Teise murega pöördus saatemeeskonna poole Maarja, kes kahtlustab, et tema mees on temaga koos vaid füüsilise naudingu pärast.

Testamendi peale mõtlema enamasti siis, kui oleme juba väga kõrges eas või kui mõni tõsisem haigus kimbutab. Täna näeme Katrini lugu, kes paarkümmend aastat tagasi uue mehega elu alustas, müüs oma kahetoalise korteri ja ostis saadud raha eest endale ja oma mehele uue ühetoalise korteri. Muidugi ei osanud Katrin ette näha, et ta kallim ootamatult sureb ja et ühel päeval koputab tema uksele mehe tütar ning neljandikku osa korterist nõuab, veel enam, võlgade katteks arestida laseb.

Teine lugu räägib Maarjast, kes on Kaupoga koos elanud kolm aastat. Neil on ka ühine laps, aga täna tundub Maarjale, et teda ei seo enam Kaupoga miski peale seksi. Paar seisab silmitsi tõsiste suhtlemisprobleemidega, kuid see pole ainus mure. Pärast lapse sündi põdes Maarja rasket sünnitusjärgset depressiooni, millest Kaupo alles palju aega hiljem teada sai. Samuti on Maarjal toitumishäire, mis paari vahel pingeid tekitab. Õli valab ka tulle see, et Maarjale tundub nagu Kaupo vanemad, kelle juures nad täna elavad, ei aktsepteeri teda.

“C-Komandosse” kuuluvad tippjuristid, suhtekorraldajad, psühholoogid, finantsistid ja paljud teised professionaalid, kes lähevad appi lahendama inimeste väga valusaid igapäevamuresid, olgu need siis juriidilised, psühholoogilised või sotsiaalsed. Saate eesmärk on inimene professionaalide abiga taas reele aidata ja lahendus leida. Kas C-Komando suudab täna abivajajaid aidata?

Uus saatesari “C-Komando” on Kanal 2s teisipäeviti kell 22:30, kohe pärast hittsarja “Pilvede all”.