Logo
Vaadatav -34699 tundi

Õhtusöök kahele

Tänases osas saab Nicola Kentist viis erinevat menüüd, mille on kokku pannud potentsiaalsed kohtingukaaslased. Ta valib kolm daami, kellega koos õhtustada ning seejärel valib nende seast oma lemmiku, kellega teisele kohtingule minna.
Suurbritannia
Osa 10 - Josh
Nottinghamist pärit Josh peab viie menüü seast välja valima kolm, mille koostanud naistega ta pimekohtingule õhtust sööma läheb. Kas keegi neist on väärt ka teist kohtingut?
Osa 9 - Rehema
Tänases saates peab modell ja iluduskuninganna Rehema viie menüü seast välja valima kolm, mille koostanud meestega ta pimekohtingule õhtust sööma läheb. Kas keegi neist on väärt ka teist kohtingut?
Osa 8 - Josh
Manchesterist pärit Josh peab viie menüü seast välja valima kolm, mille koostanud naistega ta pimekohtingule õhtust sööma läheb. Kas keegi neist on väärt ka teist kohtingut?
Osa 7 - Seren
Seren Birminghamist peab viie menüü seast välja valima kolm, mille koostanud meestega ta pimekohtingule õhtust sööma läheb. Kas keegi neist väärib ka teist kohtingut?
Osa 6 - Nelly
Kokk Nelly peab viie menüü seast välja valima kolm, mille koostanud meestega ta pimekohtingule õhtust sööma läheb. Kas keegi neist on väärt ka teist kohtingut?
Osa 5 - Junaid
Personaaltreener Junaid peab viie menüü seast välja valima kolm, mille koostanud naistega ta pimekohtingule õhtust sööma läheb. Kas keegi neist on väärt ka teist kohtingut?
Osa 4 - Kia
Crewest pärit Kia peab viie menüü seast välja valima kolm, mille koostanud meestega ta pimekohtingule õhtust sööma läheb. Kas keegi neist on väärt ka teist kohtingut?
Osa 3 - Philip
Piirkonnajuht Philip peab viie menüü seast välja valima kolm, mille koostanud naistega ta pimekohtingule õhtust sööma läheb. Kas keegi neist on väärt ka teist kohtingut?
Osa 2 - Armineh
Apteeker Armineh peab viie menüü seast välja valima kolm, mille koostanud meestega ta pimekohtingule õhtust sööma läheb. Kas keegi neist on väärt ka teist kohtingut?
Osa 1 - Jake: jõulueri
Tänases jõulude erisaates peab Lancashire'ist pärit Jake valima viie menüü seast kolm, mille koostanud naistega ta pimekohtingule õhtust sööma läheb. Kui jõulusöögid söödud, kas keegi väärib ka teist kohtingut?