Logo

Siberi võmm

Politseisse pöördub tütar, kel on kahtlusi, et isa peksmine, mille tulemusena saabus paar päeva hiljem tema surm, on seotud neid korteri pärast ahistanud kinnisvarafirmaga. Uurimine paljastab suurema räpase äri, kust ei puudu bordellipidamine ja rahapesu. Marek Murd on korralik kodanik, kes annab telekaamerate ees üle mereranda uhutud narkolasti. Jete Morell jätkab Viktori ahistamist. Kas Prikk leitakse üles ja kui leitakse - kas elusana? Kui Valentin on elus, siis kuidas kaitsta Viljarit ja tema poegi Valentini eest?
Eesti
2017
Osa 6 - Testament
Väo karjäärist leiab kopamees Albert noore tütarlapse surnukeha, kes osutub kaks nädalat tagasi kadunuks kuulutatud Reene Kabuniks. Uurimise käigus hargneb lahti tõeline tänapäeva Romeo ja Julia lugu. Viktor lahendab nii Söreni röövimise kui ka Valentini peksmise saladused.
Osa 5 - Mustkunst
Tippkoka meistriklassis kukub kokku imekastet maitsnud suure tulevikuga kokk. Kuigi kaste on mürgitatud väga kange mürgiga, ei mõista uurijad, kuidas mürk kastmesse sai. Berni Haller ajab Viktori ülesandel Viljari kadunud poegade jälgi. Norrast naasnud Eeva üritab taanduda Viktori elust, kuid kas see on ikka nii lihtne? Viktor sõlmib peaminister Marek Murdiga kokkuleppe.
Osa 4
On 24. veebruar. Viktor Korolile algab päev lipuheiskamisega Toompeal. Berni Haller leiab hommikujooksu tehes pargist tundmatu mehe surnukeha. Berni satub ka ise mõrvakahtluse alla ning tema valdusest avastatakse pussnuga - samasugune kui see, millega ohver oli tapetud. Peaminister külastab Valentini haiglas. Bussipeatusest leitakse teadvusetu Sören Keskmaa.
Osa 3
Rita tuleb mööda tänavat kodu poole, kui korraga kuuleb kusagilt karjumist. Ta üritab keldriaknast sisse piiluda, kust karjumine justkui kostis. Talle tundub, et ta näeb ristilöödud noort naist... Ta räägib oma kahtlustest Tammetsile. Igaks juhuks minnakse kontrollima. Majaomanik on meeldiv endine pastor Ragnar Kurg, keldri rentnik aga noor juuksur Jüri Kuusk. Rita juhusliku avastuse tõttu paljastatakse rendipettused ja mitu mõrva. Viktoril käib kosilane. Tammets lööb punase kaustikuga korda majja ja teda külastab peaminister. Arno mõõdab maailma.
Osa 8 - Vale mees
Mikk Kotkas jälgib öösiti Arabellat, kes käib oma uue kuti juures ööbimas. Ühel hommikul õnnestubki Kotkal "Arabella magataja" peaaegu tabada. Õhku tehtud hoiatuslask tabab aga kogemata naabrite akent ja selle akna taga ratastoolis istuvat vanahärrat. Uurimise käigus tuvastavad Korol ja Prikk, et vanahärra oli surnud juba enne, kui teda tabas Kotka kuul. Lisaks ilmneb, et vanahärra oli jõukas ning tema pärandi peale ihusid hammast mitu inimest. Viktor on Valentini peksmise pärast uurimise all ning Sören ja Viktor teevad kaupa.
Osa 7 - Unenägude seletamine
Neli meest viskavad viienda alla Paldiski pangalt. Selline on Arno Sarga unenägu. Aga kas ainult? Kui panga alt leitakse mehe surnukeha, hakkab Arno kahtlema, kas maailm on ikka nii asine, nagu talle on tundunud. Korol ja Prikk asuvad Paldiski pangalt allakukkunud mehe lugu uurima ning selgub, et mees poleks pidanud Eestis olemagi, vaid sõitis pere teada eelmisel õhtul koos korporatsioonikaaslastega Keeniasse safarile. Selgub, et ka üks teine korbikaaslane pole ära sõitnud. Ilmsiks tuleb ka see, et hukkunud mehel olid suured võlad. Lahenduse toovad lõpuks kodutu mees ja kadunukese vapper tütar.
Osa 2
Maailmakuulus pianist Erik Lorup ja tema abikaasa Ingra saabuvad maailmaturnee raames Eestisse. Sama lennukiga naaseb koju ka Arabella, kes on Lorupi turvaülem. Vastuvõtul lennujaama VIP-lounge'is Erik aga kaob. Arabella kutsub appi oma isa Mikk Kotkase, kes omakorda kaasab Koroli ja Priki. Eeldatakse, et nii kuulus inimene on röövitud lunaraha saamise eesmärgil. Turvasalvestistel on näha, kuidas kaks meest tirivad taksosse teadvusetut kolmandat. Kas see on Erik Lorup? Tara Machdavi ja Sander Sillanpää püüavad kavalusega veenda Viktorit arsti juurde minema.
Osa 1
Ühel päeval toob Sören Keskmaa jaoskonda info, et Viktor Korol on Eestis tagasi, aga pole sellest kellelegi teada andnud. Ehkki Viktor üritab ennast varjata, õnnestub sõpradel ta leida ja jaoskonda tööle tuua, sest mõrvad vajavad lahendamist ja Anders Prikil on paarimeest vaja.
Osa 12 - Surmatants
Bussijaamas tapetakse staar-advokaat, kes on kuulus selle poolest, et esindab kohtus võlanõudjaid ja saab pankrotipesadest alati raha kätte. Koroli ja Priki arvates on aga modus operandi imelik - rikastele advokaatidele ei virutata tavaliselt bussijaama nurga taga telliskiviga pähe. Tapja tabatakse kiiresti ja ta ei eitagi oma tegu. Ent tal pole motiivi. Samas oli motiiv tappa kuulus advokaat päris mitmel inimesel - alates endisest abikaasast kuni sõbrast äripartnerini. Marek Murd valmistub saama peaministriks. Tema selja taga paljastub aga hirmsaid asju. Prikk saab haiglast välja. Jete Morell on kinnipeetud, kuid Korolile teeb enda juures muret see, et ta ei osanud tüdrukut kohe alguses õigesti hinnata. Korol ja Sander Sillanpää valmistuvad Eestist lahkuma - eri suundades, ent selgub, et lõpuks peaksid nad ikkagi kokku saama.
Osa 11
Politseisse pöördub tütar, kel on kahtlusi, et isa peksmine, mille tulemusena saabus paar päeva hiljem tema surm, on seotud neid korteri pärast ahistanud kinnisvarafirmaga. Uurimine paljastab suurema räpase äri, kust ei puudu bordellipidamine ja rahapesu. Marek Murd on korralik kodanik, kes annab telekaamerate ees üle mereranda uhutud narkolasti. Jete Morell jätkab Viktori ahistamist. Kas Prikk leitakse üles ja kui leitakse - kas elusana? Kui Valentin on elus, siis kuidas kaitsta Viljarit ja tema poegi Valentini eest?
Osa 10 - Saatus oli siin
Infoturbega tegelevas firmas tapetakse noolelasuga südamesse andekas töötaja, kellest räägiti, et ta olevat nõid. Kuna Prikk on kadunud ning tegelda tuleb ka tema otsimisega, siis tuleb Kotkas appi Priki otsingutele ning Kassandra ja Arno võtavad enda kanda osa juurdlusest. Ent Kassandra ja Arno vahel on arenemas midagi palju rohkemat kui ainult töösuhe. Priki otsingutesse sekkuvad üleloomulikud jõud ja Lehte Valgepea. Marek Murd palub Viktoril abi.
Osa 9 - Õiglased mehed ja kärnased koerad
Tarmo Valdjas näeb oma rõdult, kuidas üks kaubikujuht uurib kallimate autode sisemust. Tarmo otsustab potentsiaalset varast jälitama asuda ning leiabki varemnähtud kaubiku naabermaja hoovist. Kaubiku sisemusest ei leia ta aga varastatud kraami, vaid seal on midagi palju jubedamat… Mees peb kaitsma oma pere ja kodu, aga kui kaugele tohib minna omas õiglases vihas? Need on küsimused, millega tuleb Korolil ja Prikil seekord rinda pista. Naised teevad keeruliseks Viktori elu ja Anders sipleb võlgade küüsis ning arengud mõlemas teemas on väga jahmatavad.
Osa 8
Kanepit tõmbavad noored leiavad mahajäetud majast mehe surnukeha, keda on pussitatud silma. Esiotsa tundub, et sel mehel pole ei selle koha ega tühja majaga mingit seost. Lugu hakkab hargnema lähistel elava perekonna lähisuhteprobleemidest. Viktor sunnib Bernit pedofiiliks kehastuma. Prikki ründavad kolm kurikaela, kes tulevad temalt võlga sisse nõudma. Viljari pulmasalongi külastavad Eeva ja Viktor ning veel keegi. Peaminister Juta Kaljuste teeb Viktori teadmata suure lolluse ning on sunnitud tagasi astuma.
Osa 7 - Giljotiin
Lühikese vaheaja järel leitakse kahes erinevas trükikojas jõhkral moel tapetuna kaks trükitöölist. Mõlema juurest avastatakse valgete kaante ja lehtedega raamat. Patoloogiaosakonnaga liitub praktikant Arno Sark, kellel on hemofoobia ja osmofoobia ning tal tuleb mõlema foobiaga tõsiselt silmitsi seista. Mõrvar tabatakse teolt kolmandal mõrvakatsel. Tema motiiv on ent pehmelt öeldes kummaline. Jätkub “ingli puuksuks” kutsutud narkootikumi jälgede ajamine. Marek Murd ja Sören Keskmaa satuvad kahtluse alla. Viktori juures on õhtusöök venna auks. Marek Murd esitleb telekas “nähtamatut mantlit”.
Osa 6 - Kohvripeitus
Keerulise äravahetamismängu keskmes on väga palju raha. Soome laevalt leitakse surnuks tulistatud mees. Samal ajal väidab üks laeval olnud soomlane, et temalt varastati miljoni euro väärtuses sularaha ning ta ise lukustati reisi ajaks WC-sse. Eeva tülitseb Viktoriga ja Anet Andersiga. Viktorile sigineb uus austajanna ja Viktor kohtub vennaga.
Osa 5 - Mesilastaru
Joonatan Naber leiab oma ema suvila hoovimajast surnuna. Ema Anu põdes anafülaktsiat, ja surma on põhjustanud arvukad mesilased, kellega koos Anu majja lukustatud oli. Loo uurimise käigus hargneb Priki ja Koroli ees lahti halenaljakas suvilarajooni suhtedraama, kus tüli kistakse 10-sentimeetrise maariba, valesse aeda kukkuvate õunte või kasside pärast. Otse sündmuste keskele jääb Rita, kes on parasjagu külas oma samas suvilaasumis elaval sõbrannal Lindal. Eeval tuleb suurepärane idee, millist rakendust leida endale ja Viktori mõisale tulevikus. Roosade pillide tulv tänavaile jätkub, seetõttu teen narkoosakond ettepaneku koostööks.
Osa 4 - Keemilised elemendid
Kõrghoone katuselt kukub surnuks seal koos oma pruudiga viibinud noorpoliitik Vootele Brehing. Kuigi nii Vootele kui ka tema pruut olid narkolaksu all, tekib Korolil ja Prikil kahtlus, et Vootele tapeti. Uurimisel tulevad neile appi juba vanad tuttavad parkuuripoisid, kes seekord tegelikult loo lahendavadki. Politsei annab poistele selle eest aumärgid. Eeva on haiglast koondatud ning püüab leida endale uut rakendust, et mitte jääda Viktori kõrvale lihtsalt mõisaprouaks. Rita püüab oma uue austaja Marekiga suhteid kindlamale pinnale viia, kuid saab valusasti vastu nina. Selgub, et Eestisse tulvab kusagilt uut tüüpi narkootilist ainet, roosasid tablette, mida kutsutakse Ingli puuksuks. Uue narkootikumi tänavatele sattumine ja poliitbroileri mõrv kipuvad varjutama peaministri büroo pressikonverentsi, kus tehakse teatavaks, et keemikuharidusega Viktor Korol on konsultandina liitunud “intelligentse kanga” leiutamise töörühmaga.
Osa 3 - Eksinud
Rita ja Lehte leiavad seenelkäigu ajal metsast elusana vanasse grotti maetud Selma ja Arved Tiganiku. Nad on olnud seal juba neli ööpäeva, Arved on surnud. Loo uurimise käigus satuvad nii Prikk kui ka Korol üksikus metsatalus elava imekauni Ellen Kalmistu võlude võrku, mis maksab ühele neist ka valusasti kätte. Lehte Valgepea, kes töötab nüüd Viktori mõisas majapidajannana, on hakanud mängima miss Marple’it ning segab sellega Viktori töö juures. Sellele vaatamata õnnestub Prikil ja Korolil juhtum lahendada.
Osa 2 - Süüta süüdlased
Viktor, Sander Sillanpää ja Rita on jahiga merel, kui leiavad vabalt hulpiva paadi, mille põhjas lebab erakliku loomuga rannakaluri Reginald Auvere surnukeha - kuuliauk otsaees ja lilled rinnal. Nagu oleks keegi talle hukkamise ja matuse korraldanud. Korol ja Prikk tuvastavad uurimise käigus, et Reginaldi surma võis tahta nii külamees Samuel, kellega Reginald vahel kalal käis, kaunis ja vallaline külavanem Anne Berg, kelle armuavaldused Reginald jõhkralt tagasi lükkas kui ka Reginaldi õde Regina ja selle endine elukaaslane. Tõde, mis lõpuks päevavalgele ujub, on hirmsam ja traagilisem, kui keegi oskas kujutleda… Lavale astub uus tegelane, majandusminister Marek Murd (Andrus Vaarik) ning tema nõunik, meile juba vana tuttav Sören Keskmaa. Tammetsil on armuke ja ka Rita saab endale uue austaja. Viktor teeb korraga kaks ettepanekut kahele daamile.
Osa 1 - Surnud hinged
Proua Lehte (Helgi Sallo) leiab hooldekodus tapetuna oma sõbranna Ermiine. Samas elab ka ohvri dementne kaksikõde. Kui Korol ja Prikk lugu uurima asuvad, on neil põhjust kahtlustada nii hooldekodu juhtkonda, kellele Ermiine kavatses jätta oma maja; hooldekodu töötajat, kes sai tapetult kingiks kalli kaelakee kui ka õdede noorpõlve kallimat, kel oli Ermiinega hiljuti taas tunded tärganud. Kui aga selgub, et Ermiinel oli elada jäänud vaid paar kuud, võtab asi hoopis uue pöörde ja mineviku varjud tulevad taas kummitama. Ka Viktorit. Ja peaminister teeb talle ettepaneku, millest keelduda pole võimalik.
Osa 12 - Operatsioon "Öö"
Telesaate “Nädalalõpp Kanal 2-ga” otse-eetris kukub kokku Kristjan Jõekalda. Rahvalemmiku elu suudetakse küll hädavaevalt päästa, kuid õhku jääb küsimus, kas see oli lihtne mürgitamisjuhtum või hoopis märguanne millekski suuremaks? Samal õhtul kutsub Politsei- ja Piirivalveamet õppehäire raames kogu oma isikkoosseisu, nii et Viktori ja Eeva kahekesiolemine SPA-s lõpeb enne, kui alatagi sai. Sander ja Viktor püüavad nurja ajada kurja vandenõu, kuid peavad seda tegema salaja ja väheste jõudude. Appi tulevad Prikk, Kotkas ja Viktori ning Sanderi kunagised sõjasõbrad. Hooaeg lõpeb kahe venna duelliga.
Osa 11 - Taustauuringud
Müügisoleva luksuskorteri vannist avastavad maakler ja potentsiaalne ostja mehe surnukeha. Uurimine juhatab Koroli ja Priki rikaste inimeste kummalise lahutusprotsessini ja üksildase inimese kummalise vaba aja veetmisviisini. Ja nagu ikka, on kõige taga kas väga vähe või väga palju raha. Valentin hakkab tegelema lillevahendusäriga, Eeva täidab lilledega kõik vaasid Viktori mõisas. Viktor leiab vannist üllatuse.
Osa 10 - Teravatest pliiatsitest
Järjepanu toimuvad mitu R-kioski röövi. Uurimise käigus tuleb Korolil ja Prikil rinda pista tülika ajakirjandusega. Koledad vene kollid tõmbasid nunnudele Eesti pankadele koti pähe - Viktor ja Sander juurdlevad, mida see võiks tegelikult tähendada. Valentin kolib venna juurde ja tunnistab üles ühe olulise asja. Eeva ja Irma lähevad teatrisse. Kergitatakse saladuseloori Irma taustalt. Eeval on pohmakas.
Osa 9 - Sinivaala väljakutse
Hommikulauas tabab Korolit ja Prikki õõvastav raadiouudis, et Venemaal juba 130 noore inimese elu röövinud juba mäng “Sinivaala väljakutse” on nüüd nõudnud ka Eestis oma esimese ohvri. Käivitub uurimine, millest saab võidujooks internetikurjategijaga ja milles Korolit ja Prikki aitab noor veebikonstaabel Andra Kastan. Noorte inimeste traagised surmad mõjutavad psühholoogiliselt ka kogenud mõrvauurijaid. Priki suhted Anetiga on keerulised ja üha keerulisemaks lähevad.
Osa 8 - Sõltuvussuhted
Noored kummitushuvilised leiavad vanalinna varjuliselt tänavalt kohutavalt pussitatud mehe surnukeha, kellel on ka silm peast välja torgatud. Hargneb lahti südantlõhestav suhtedraama, mille juured on mehe kunagises alkoholisõltuvuses. Mikk aitab juurdlust nende vahenditega, mis korralikule politseinikule pole sobilikud. Viktori kodus külvab segadust uus koristaja, kes näib ihaldavat endale peremeest koos lossiga. Sören ja Tammets tülitsevad. Aga Viktori kodumõisas sõlmitakse üks rahuleping.
Osa 7 - Südametehnikad
Meditsiinitehnikat maaletoova firma omanik sureb Rita silme all, sest tema südamestimulaator käitub vastupidiselt oodatule - selle asemel, et südame rütmi korrastada, annab südamele hoopis ühe tugeva impulsi, mis põhjustabki mehe surma. Kahtluse alla satuvad mehe raviarst, abikaasa ning poeg. Mõrvarini juhatavad lõpuks vanad südameasjad - haavad, mis kasvasid küll kinni, kuid ei armistunud kunagi. Viktori mõisas süüakse pannkooke ja kaevatakse minevikus. Viktor otsustab lõpuks hakata võtma dr Nilseni poolt välja kirjutatud tablette. Nagu selgub, muudavad need tema käitumist. Mõisa saabub ka uus koristaja, kes Eevale sugugi ei meeldi. Jaoskonnas juurutatakse uut praktikat, mille kohaselt istub psühholoog klaasseina taga, jälgib ülekuulatava vastuseid ja kehakeelt ning annab uurijatele nõu, mida nad peaksid küsima. Kui kaua suudavad Korol ja Prikk seda taluda?
Osa 6 - Midagi erilist
Vaevalt saab Viktor Otepäält koju, kui juba tuleb talle järele Anders ja teatab, et Eesti Rahva Muuseumi uuest majast on leitud noore tütarlapse surnukeha. Nad sõidavad uuesti Lõuna-Eestisse ning peavad jätkama koostööd mitte eriti sõbraliku patoloogi Linda Valeviga. Aga ERM-is toimunu on tõepoolest midagi erilist. Imekaunis noor näitlejanna, Emma Kukerpuu, tunnustatud vabatrupi primadonna, on mürgitatud ja ning tema keha asetatud arhailisele surnuvankrile. Mõrva tagamaad on segased, kahtluse all on korraga nii muuseumi juhataja, Emma Kukerpuu lavastajast elukaaslane kui teatristuudio noored. Selgub, et selles loos on täiesti erilised nii surma põhjus, mõrvarelv kui ka tapja. Mikk ja Berni jälitavad Valentini, ja esiotsa tundub see tegevus maailma kõige igavam olevat…
Osa 5 - Suu ja silmad lund on täis
Viktor ja Anders on võtnud vabu päevi ning taastavad suhteid Otepääl suusatades. Ent nad poleks nemad, kui nad esimese asjana laiba otsa ei komistaks. Noor tütarlaps on tapetud väga eksklusiivsel meetodil - lämmatatud lumekahurist välja paiskuva lumega. Kahtluse all on nii neiu peigmees, sõbrad kui ka uudishimulik ajakirjanik Tallinnast. Lahti hargneb kurb suhtedraama, mis lõpeb pantvangikriisiga. Uurimist komplitseerib Tartust kohale saabunud ebasõbralik patoloog Linda Valev ning see, et Aneti isa surma tõttu peab Anders jätma Viktori üksi tööd lõpetama. Sören ja Kassandra lähevad Mõisniku kolmikutele katsikutele, kus Sören avab end täiesti uuest küljest. Viktor avastab Eeva köögilaua tagant mehe, keda ta seal kõige vähem näha tahab.
Osa 4 - Lihtsalt raha
Kahtlase kuulsusega hotellist leitakse mehe ja naise surnukehad. Esiotsa viitab kõik sellele, et tegemist on armukeste ja kiremõrvaga, kuid kui tapetakse ka kolmas inimene, hakkab Viktori ja Andersi ees lahti hargnema hoopis keerulisem lugu. Ja selles loos on oma osa mängida nii kuulsal filmirezhissööril, joodikust näitlejal, majanduskuritegude osakonna uurijal kui ka detektiivibürool "Koko ja Haha", mis alustab tegevust uues moodsas kontoris. Mikk Kotkas troonib tabloidlehe esikaanel korraga koguni kolm pommuudisega. Andersi ja Aneti abielus valitseb kriis. Viktori ja Andersi rivaliteet kestab, kuni Eeva määrab neile mõlemale korraga kohvikus kohtamise. Aga kumma ta valib?
Osa 3 - Armastatud naised
Mikk Kotkas naaseb politseisse tööle… konstaablina ning ostab endale korteri. Korol ja Prikk on teel tema soolaleivapeole, kui nad kõik kolmekesi satuvad keset mõrvamüsteeriumi. Räpane ikoonibisnis juhatab meie nutikad uurijad esiotsa vales suunas. Ka endine aferistist prokurör ja nüüdne jaoskonna psühholoog Sören Keskmaa sogab vett. Kotkase abiga leiab meie terane tandem Korol-Prikk ka seekord lahenduse keerulisele müsteeriumile. Kahjuks ei oska nad oma isikliku elu umbsõlmedega sama elegantselt toime tulla.
Osa 2 - Variisik
Kohaliku krimiautoriteedi "Tulnuka" surm, mis tundus esmapilgul lihtsa rahaliigutamisjuhtumina, pöörab enne lõpplahendust peale mitu vinti ning Korol ja Prikk on mitu korda sunnitud endile tunnistama, et nad on kahtlusalgusega taas mööda pannud. Juhtumi lahendamine osutub veelgi keerulisemaks, kuna Viktor ja Anders peavad samal ajal lahendama enda armukolmnurka.
Osa 1 - Viimane buss
Liinibussist leitakse Urmas Tulbi surnukeha. Kahtluse alla langeb nii bussijuht kui lahkunu lähedased. Prikk on masenduses, sest pärast Koroli lahkumist pole tal ikka veel uut paarimeest. Ja siis on korraga kaks kandidaati... Lahenduse mõrvaloosse toob juhuslik kokkulangemine - detektiivid Kotkas ja Haller jälgivad juhuslikult üht inimest, kes on otseselt seotud ka mõrvajuhtumiga. Jaoskonna uus psühholoog Sören Keskmaa püüab tutvust teha krimiuurijate argipäevaga - või selle sildi varjus hoopis Kassandraga?
Osa 12 - Pantofoobia
Rita ja Tammetsi veresaunaks muutunud pulmadest on möödas kaks ööd ja üks päev. Eeva ja Mikk võitlevad haiglas oma elude eest. Viktori ellu üritab tungida diplomaadist vend Valentin, kellega Viktoril pole just soojad suhted. Samal ajal sureb moodsas teravate elamuste paigas Escape Room'is oma 21. sünnipäeval filmitudeng Linda. Kriminaaluurimine ja elu kulgevad seekord paralleelselt ning selgub, et meil kõigil on omad foobiaid. Neist hirmsaim on pantofoobia ehk hirm elu ees. Ja Viktoril tuleb otsustada, kas sõita koos Valentiniga tagasi Venemaale, jääda Eestisse hirmus, et jälitamine ei lõpe iialgi või hoopis…
Osa 11 - Karutapjad
Telesaate salvestamise ajal sureb mesilastaru plahvatusel tuntud performance-kunstnik ja harrastusmesinik Armand Laagus. Kuid selgub, et teda ei tapnud plahvatus, vaid pommi sisse paigutatud happelaeng, mis muudab mõrva eriti julmaks. Uurimine juhatab Koroli ja Priki esiotsa Laaguse naabrimehe, mahetalunik Feliksi juurde, kellega Armand oli aasta kohut käinud. Ent Armandi vastu kannavad vimma ka peaaegu kõik teised kunstnikud. Sander Sillanpää on Venemaalt tagasi ning valgustab oma tööreisi tagamaid, mis peaksid Viktorile nüüdsest tagama turvatunde. Rital on pulmaeelne stress, kuid Tammets ravib ta tema tüdrukuteõhtul sellest terveks.
Osa 10 - Sushi Nyotaimori
Shibari show'l ehk jaapani erootilise sidumiskunsti õhtul sureb kinniseotud modell Kyoko. Esmapilgul kahtlustatakse poomissurma sellesama sidumisnööri abil. Ähvardav oht Venemaalt tuleb Viktorile üha lähemale. Viktor ja Eeva on sunnitud pagema metsatallu, kus Kotkas ja Haller neile kaitset organiseerivad. Doktor Nilsen on saanud jälile diagnoosile, mida Viktor on püüdnud siiani iga hinna eest varjata. Ent Viktori elus leiab aset ka mitu väga suure plussmärgiga sündmust. Rita ja Tammets peavad pulmaplaane ning osa lõpus ilmub välja üks kadunud hing, kes toob Viktorile väga häid uudiseid.
Osa 9 - Killer Clown
Maailmas juba mõnda aega levinud Killer Clown’i terror on jõudnud Eestisse. Kloun tapab noori naisi ning riputab internetti sellekohaseid videosid üles. Korol ja Prikk alustavad uurimist. Kassandra püüab samal ajal teadlaste abiga leida vastumürki vene ajakirjanik Juri Poljakovi keha laastavale mürgile. Välisministeeriumi ametnik Sander Sillanpää on kadunud. Sellest juba niigi mures Viktor püüab Miku abiga teha kõik, et kaitsta Eevat ja tema kodu. Kuni ühel õhtul tuleb telekast uudis, mis muudab Viktori veel murelikumaks. Tammets püüab Tinderi abiga endale kaaslannat leida ning saab - lõpuks ometi - ühest olulisest asjast aru.
Osa 8 - Tinderimäng
Leitakse noore neiu vägivallatunnustega surnukeha. Kuna Viktor on haiglas ja Arabella ning Õunake ellujäämiskursustel, asub Prikk üksipäini lugu lahendama. Kuid mõrtsuka leidmine ei osutugi seekord eriti keeruliseks, sest selgub, et kaks sõbrannat on teinud tutvumisäpist endale meelelahutuse, mille tõttu võib nende peale väga pahaseid mehi olla päris mitu. Lugu hakkab hoogsalt hargnema, kuid selleks, et mõrvar teolt tabada, peab Kassandra kehastuma võimalikuks ohvriks. Kui Viktor haiglas teadvusele tuleb, seisab tema voodi kõrval inimene, keda ta on oma unenägudes sinna oodanud. Et kaitsta Eevat ja tuua vinduvasse loosse lahendus, põgeneb Viktor Miku abiga haiglast. Juri Poljakov ilmub uuesti välja - küll elusana, aga armetult läbipekstuna. Tammets hakkab endale Tinderi kaudu tutvusi otsima. Õunake ja Arabella eksivad ellujäämiskursustel metsa ära.
Osa 7 - Kui inglid saavad haiget
Viktor ja Mikk on leidnud Viktori hotellitoast Maria surnukeha. Kuna kõik jaoskonna meesliikmed on Viktori saunapeo tulemusena audis, saabuvad sündmuskohale esiotsa asja lahendama Arabella ja Kassandra. Hotelli turvasalvestise abiga hakkab lugu tasapisi hargnema. Kuna Viktor on kahtluse all, saadetakse juurdlust juhtima Gunnar Rebel sisejuurdlusosakonnast. Viktor avalikustab oma Välisministeeriumi kontaktisiku nime. Kaob vene ajakirjanik Juri Poljakov. Ja tapetuna leitakse veel üks, esiotsa tundmatu mees. Viktor tajub, et talle on seatud lõks ning otsustab sellesse sisse kõndida... Tammets kolib Rita juurest minema.
Osa 6 - Kõik sündinud ja sündimata lapsed
Pidulikul muusikaõhtul sureb kahtlastel asjaoludel rikas filantroop Rivo Maidel. Tema insuliinisüstlast leitakse mürgijälgi. Viktor ja Prikk hakkavad asja uurima, kuid neid segavad üliagarad Õunake ja Arabella, kes olid muusikaõhtul kohal ja panevad oma uurijavõimeid proovile. Kahtlusaluste seas on ka Maideli naine ning andekas klaverikunstnik Erik Lorup, kellel on omavahel salasuhe. Tammets kolib Rita juurest ära ning Rita on masenduses. Venemaalt saabub kuulus majandusajakirjanik Juri Poljakov, et tuua selgust Viktori mineviku kohta.
Osa 5 - Naised ja mehed
Endine operetiprimadonna Lehte Valgepea tunnistab üles oma poja Reinu mõrva. Viktor Korolil tekib aga kahtlus, et proua üritab kedagi kaitsta. Selgub, et Rein Valgepea oli halb inimene, kelle surma võisid soovida nii mõnedki. Prikk, Mõisnik ja Kassandra on pahased viisi üle, kuidas Viktor neid kamandab. Kotkas, Haller ja Mari Hakel saavad Venemaalt kirja, mis avab taas ühe saladuse Koroli minevikust. Viktor saab endale lõpuks ometi mobiiltelefoni ja läpaka. Siberlanna Maria tahab temaga abielluda ning ostab endale Eestis mõisa. Prikk libastub eluteel ning Inglismaalt saabuvad koju Õunake ja Arabella.
Osa 4 - Sügaval mullas
Viktor Korol saabub Tõstamaale oma juuri otsima. Ta kohtub oma ema õe Milde, selle poja Arturi ning minia Mirjamiga. Hommikuks on aga vanaproua surnud. Tema kokkusurutud pihust leiab Viktor oma nimele tehtud testamendi. Viktorile tundub vanaproua surm kahtlane. Ta kutsub Priki endale appi. Kotkas, Haller ja Mari Hakel jätkavad Koroli minevikus tuhnimist. Mari leitud juhtlõnga järgi tuleb Tõstamaale Koroli jälgi ajama ka Kotkas. Korol, Kotkas ja Prikk lahendavad kolmekesi lõpuks vanaproua surma mõistatuse. Siberist sõidab kohale Viktori järjekordne endine pruut.
Osa 3 - Ainult üks kord elus
Korol ja Prikk peavad lahendama kummalist mõrvajuhtumit lennujaamas, kui leitakse pagasilindil tiirlevast üksikust kohvrist naise surnukeha. Kogu loo teeb keeruliseks tõsiasi, et surnukeha on balsameeritud ning kohver, kust naine leiti, on vahetanud mitu korda asukohta ja sisu. Ohvri abikaasa, Arvi Leete, on olnud eelnevalt kolm korda abielus ning satub seetõttu kahtlusaluste nimekirja. Samal ajal räägib asjasse segatud lennujaama töötaja, et teda on palganud hoopis salapärane kübaraga naine. Kotkas üritab Koroli minevikku ikka veel lahti harutada, kui asjasse sekkub uuriv ajakirjanik Mari Hakel, kes soovib avaldada loo Koroli kohta. Korol saab shoki osaliseks, kui tema minevik talle ootamatult järgi jõuab...
Osa 2 - Hole in one
Viktor ja Prikk uurivad noore investori Sten-Erik Kippasto mõrva golfiväljakul. Kahtlastel asjaoludel toimunud tapmise peamisteks kahtlusalusteks on Kippasto kihlatu ning parim sõber. Viktor Korol üritab kohaneda Eesti olustikuga - püüdes mõista pangakonto vajalikkust ning uute riiete ostmist. Kotkasele ei anna rahu Koroli minevik ning ta üritab leida rohkem infot vanadest toimikutest. Koroli tähelepanelik silm ja ebatavalised uurimismeetodid aitavad uurijatepaaril leida Kippasto tapja.
Osa 1
Kodumaise detektiivisarja esimeses osas liitub „Viimasest võmmist“ tuttava seltskonnaga Viktor Korol (Veikko Täär) – Siberist esivanemate kodumaale Eestisse koliv uurija. Tema uude keskkonda sulandumine osutub aga parajaks pähkliks, seda enam, et mehega käib kaasas mingi ärevakstegev saladus. Jätkuvalt on mängus ka kõik vanad tegelased – Mikk Kotkas (Üllar Saaremäe), Anders Prikk (Robert Annus) jpt.