Logo
Vaadatav -43842 tundi

Armastuse saar

Teine nädal Armastuse saarel saab mööda, kui noored vallalised jätkavad võistlemist auhinnaraha peale. Uued tüdrukud tekitavad segadust, paarid lüüakse lahku ja valik algab otsast peale.
Suurbritannia
Osa 36
Laura Whitmore on viimaks saarel ja on aeg viimane saade hooga käima tõmmata. Allesjäänud paarid valmistuvad finaaliks, kus nad suunduvad koos villast välja publikuga kohtuma.
Osa 35
Saarlased ärkavad, ärkavad ka Jess ja Ched oma peidupaigas. Siannise ja Luke T leiavad, et on imeline olla armunud. Siannisele saabub sõnum ning saarlaste peredel on aeg villat külastada.
Osa 34
Villas olemise aeg hakkab otsa saama, kuid milline paar pääseb finaali? On Armastuse Saare talendiõhtu ja Mike tõmbab peo trumme mängides käima.
Osa 33
Allesjäänud saarelised peavad otsustama, kas saatesse jäävad Callum ja Molly või Mike ja Priscilla.
Osa 32
Kõik ärkavad villas beebide nutu peale. Selgub, et mõni on selleks ülesandeks paremini valmis kui mõni teine.
Osa 31
Luke T ja Siannise otsustavad oma suhte ametlikuks teha ning Natalia ja Jamie suudlevad esimest korda. Luke T saab sõnumi, mis käsib kõigile paaridel hääletada kahe kõige halvemini klappiva paari poolt.
Osa 30
Osade osaliste jaoks on käes armastuse päev, teistele aga murtud südame päev. Eelviimane nädal jõuab lõpule, kuid kas kupiido on armunoolega kedagi tabanud?
Osa 29
Pärast väljakutset on meeleolu villas üsna nukker. Priscilla ütleb Mollyle ja Nataliale, et ta tahab Mike’ile võimaluse anda.
Osa 28
Demi tänab Jamie’d kohtingu eest. Jamie meelest on Luke M veidi paranoiline. Saarelised saavad sõnumi, mis teatab, et ees ootab uus väljakutse.
Osa 27
Rebecca ja Jordan on just saarelt välja hääletatud ning kui järgmine paarike peagi neile järgneb, on kõik osalejad šokeeritud. Villas on ka uus noormees, kes paneb taas neidude südamed kiiremini põksuma.
Osa 26
Luke T jaoks ei lähe asjad hästi, samas Paige on just otsustanud olla Finniga koos. Mike ja Priscilla saavad hästi läbi.
Osa 25
Draama jätkub, sest osalejatele tuletatakse taas meelde, et paradiisis pole midagi kerget. Molly ja Shaughna lahkuvad ning meenutavad viimaste päevade sündmusi.
Osa 24
Pinged kasvavad, poisid on Casa Amourist tagasi ja on aeg muusikaks. Callum saabub tagasi koos Mollyga ning ütleb, et on kaotanud oma südame.
Osa 23
Saarlaste jaoks on käes kohtupäev. Kes otsustab kas jääda või lahkuda? Callum ja Molly suudlevad ning Callum ütleb poistele, et pole aastaid nii tundnud.