Logo

Klipijaht

Täna on naljasaate külalisteks "näosaates" säranud Lauri Liiv ja Eestit Eurovisioonil esindanud lauljanna Evelin Samuel, kes on tuntud ka ajakirjaniku ning lastekirjanikuna. Nendega lustivad Priit Pius ja Henrik Kalmet ning Tõnis Niinemets ja Hendrik Toompere juunior. Saatejuht on Jüri Tiidus.
11. märts 2016 - Viimane!
Naljasaate finaal tõmbab tuju üles ja paneb hooajale eriti rõõmsa punkti! Priit Piusi, Henrik Kalmeti, Tõnis Niinemetsa ning Hendrik Toompere juuniori külalisteks on täna Lauri Pihlap ja Elisa Kolk. Saadet juhib Jüri Tiidus.
4. märts 2016
Nüüd eetris uuel päeval ja kellaajal! Tänased külalisvõistlejad on Jaagup Kreem ja Hanna-Liina Võsa. Loomulikult lustivad kaasa ka saate püsitiimid – Priit Pius ja Henrik Kalmet ning Tõnis Niinemets ja Hendrik Toompere juunior. Naljavideotel põhinevat telemängu juhib Jüri Tiidus.
25. veebruar 2016
Seekordsed külalisvõistlejad on tänavu Eurovisioonile pürgiva menubändi Põhja-Tallinn liider Jaanus Saks ja selle konkursi juba kuue aasta eest kinni pannud laulja Robin Juhkental. Loomulikult möllavad kaasa ka Priit Pius ja Henrik Kalmet ning Tõnis Niinemets ja Hendrik Toompere juunior. Saatejuht on Jüri Tiidus.
18. veebruar 2016
Isa ja poeg, Ivo Linna ja Robert Linna, võtavad teineteiselt mõõtu vaimukuses, nutikuses ja kiiruses! Nendega lustivad kaasa Priit Pius ja Henrik Kalmet ning Tõnis Niinemets ja Hendrik Toompere juunior. Veebiklippide naljasaadet juhib Jüri Tiidus.
11. veebruar 2016
Täna on naljasaate külalisteks "näosaates" säranud Lauri Liiv ja Eestit Eurovisioonil esindanud lauljanna Evelin Samuel, kes on tuntud ka ajakirjaniku ning lastekirjanikuna. Nendega lustivad Priit Pius ja Henrik Kalmet ning Tõnis Niinemets ja Hendrik Toompere juunior. Saatejuht on Jüri Tiidus.
4. veebruar 2016
Tänased külalisvõistlejad on kaks lummavat lauljatari – Brigita Murutar ja Helen Adamson. Koos nendega lustib saate "püsikaader" ehk Priit Pius, Henrik Kalmet, Tõnis Niinemets ja Hendrik Toompere. Interneti naljavideotel põhinevat võistlusmängu juhib Jüri Tiidus.
28. jaanuar 2016
Täna tõeline titaanide heitlus – Ott Lepland versus Koit Toome! Kaasa naeravad püsimängijad Priit Pius ja Henrik Kalmet ning Tõnis Niinemets ja Hendrik Toompere juunior. Saadet juhib Jüri Tiidus. Internetis laineid löövatel naljavideotel põhinevas võistluses tuleb mängu panna nii nutikus, vaimukus, fantaasia kui ka kehakeel!
21. jaanuar 2016
Täna lustivad koos Priit Piusi, Henrik Kalmeti, Tõnis Niinemetsa ja Hendrik Toomperega erikülalised Daniel Levi Viinalass ning Teele Viira. Internetis laineid löövatel naljavideotel põhinevas võistluses tuleb mängu panna nii nutikus, vaimukus, fantaasia kui ka kehakeel.
14. jaanuar 2016
Tänased erikülalised on Mart Müürisepp ja Kristel Aaslaid. Nendega koos hullavad saate püsitiimid – Priit Pius ja Henrik Kalmet ning Tõnis Niinemets ja Hendrik Toompere juunior. Internetis laineid löövatel naljaklippidel põhinevas võistluses tuleb mängu panna nii nutikus, vaimukus, fantaasia kui ka kehakeel!
7. jaanuar 2016
Uuel aastal uued naljad ja uued püsitiimid – Priit Pius ja Henrik Kalmet ning Tõnis Niinemets ja Hendrik Toompere juunior. Lisaks iga kord kaks säravat erikülalist ja loomulikult saatejuht Jüri Tiidus. Internetis laineid löövatel naljavideotel põhinevas võistluses tuleb mängu panna nii nutikus, vaimukus, fantaasia kui ka kehakeel!
13. detsember 2014 - Hooaja viimane!
Lõbus telemäng, mille kõik ülesanded põhinevad internetis ringlevatel naljakatel ja pöörastel videoklippidel. Mängu juhivad noored särtsakad näitlejad - saatejuht Jüri Tiiduse kõrval on alati platsis võistkondade kaptenid Kertu Moppel ja Hendrik Toompere jr. Tänases saates on stuudiokülaisteks Grete Paia, Sven Lõhmus, Getter Jaani ja Tambet Mumma. Hoogsas ja lõbusas võistluses tuleb mängu panna nii nutikus, vaimukus, fantaasia kui ka kehakeel.
6. detsember 2014
Lõbus telemäng, mille kõik ülesanded põhinevad internetis ringlevatel naljakatel ja pöörastel videoklippidel. Mängu juhivad noored särtsakad näitlejad - saatejuht Jüri Tiiduse kõrval on alati platsis võistkondade kaptenid Kertu Moppel ja Hendrik Toompere jr. Tänases saates on stuudiokülaisteks Nele-Liis Vaiksoo, Egert Milder, Ingrid Peek ja Kristo Rajasaare. Hoogsas ja lõbusas võistluses tuleb mängu panna nii nutikus, vaimukus, fantaasia kui ka kehakeel.
29. november 2014
Lõbus telemäng, mille kõik ülesanded põhinevad internetis ringlevatel naljakatel ja pöörastel videoklippidel. Mängu juhivad noored särtsakad näitlejad - saatejuht Jüri Tiiduse kõrval on alati platsis võistkondade kaptenid Kertu Moppel ja Hendrik Toompere jr. Tänases saates on stuudiokülalisteks Kertu Jukkum, Märt Agu, Rainer Vakra ja Kojamees. Hoogsas ja lõbusas võistluses tuleb mängu panna nii nutikus, vaimukus, fantaasia kui ka kehakeel.
22. november 2014
Lõbus telemäng, mille kõik ülesanded põhinevad internetis ringlevatel naljakatel ja pöörastel videoklippidel. Mängu juhivad noored särtsakad näitlejad - saatejuht Jüri Tiiduse kõrval on alati platsis võistkondade kaptenid Kertu Moppel ja Hendrik Toompere jr. Tänases saates on stuudiokülalisteks Rasmus Rändvee, Venno Loosaar, Marko Kristal ja Martin Reim. Hoogsas ja lõbusas võistluses tuleb mängu panna nii nutikus, vaimukus, fantaasia kui ka kehakeel.
15. november 2014
Lõbus telemäng, mille kõik ülesanded põhinevad internetis ringlevatel naljakatel ja pöörastel videoklippidel. Mängu juhivad noored särtsakad näitlejad - saatejuht Jüri Tiiduse kõrval on alati platsis võistkondade kaptenid Kertu Moppel ja Hendrik Toompere jr. Tänases saates on stuudiokülalisteks Valdo Randpere, Suur Papa, Leila ja Liina Luik. Hoogsas ja lõbusas võistluses tuleb mängu panna nii nutikus, vaimukus, fantaasia kui ka kehakeel.
8. november 2014
Lõbus telemäng, mille kõik ülesanded põhinevad internetis ringlevatel naljakatel ja pöörastel videoklippidel. Mängu juhivad noored särtsakad näitlejad - saatejuht Jüri Tiiduse kõrval on alati platsis võistkondade kaptenid Kertu Moppel ja Hendrik Toompere jr. Tänases saates on stuudiokülalisteks Kristjan Hirmo, Maris Järva, Aleksander Ots ja Marge Tava. Hoogsas ja lõbusas võistluses tuleb mängu panna nii nutikus, vaimukus, fantaasia kui ka kehakeel.
1. november 2014
Lõbus telemäng, mille kõik ülesanded põhinevad internetis ringlevatel naljakatel ja pöörastel videoklippidel. Mängu juhivad noored särtsakad näitlejad - saatejuht Jüri Tiiduse kõrval on alati platsis võistkondade kaptenid Kertu Moppel ja Hendrik Toompere jr. Tänases saates on stuudiokülalisteks Uku Suviste, Liis Lemsalu, Metsakutsu ja Laura Prits. Hoogsas ja lõbusas võistluses tuleb mängu panna nii nutikus, vaimukus, fantaasia kui ka kehakeel.
25. oktoober 2014
Lõbus telemäng, mille kõik ülesanded põhinevad internetis ringlevatel naljakatel ja pöörastel videoklippidel. Mängu juhivad noored särtsakad näitlejad - saatejuht Jüri Tiiduse kõrval on alati platsis võistkondade kaptenid Kertu Moppel ja Hendrik Toompere jr. Tänases saates on stuudiokülalisteks Ott Kiivikas, Liisi Eesmaa, Reigo Ahven ja Helen Sürje. Hoogsas ja lõbusas võistluses tuleb mängu panna nii nutikus, vaimukus, fantaasia kui ka kehakeel.
18. oktoober 2014
Lõbus telemäng, mille kõik ülesanded põhinevad internetis ringlevatel naljakatel ja pöörastel videoklippidel. Mängu juhivad noored särtsakad näitlejad - saatejuht Jüri Tiiduse kõrval on alati platsis võistkondade kaptenid Kertu Moppel ja Hendrik Toompere jr. Tänases saates on stuudiokülalisteks Tanja, Kristjan Kasearu, Indrek Taalmaa ja Janno Reim. Hoogsas ja lõbusas võistluses tuleb mängu panna nii nutikus, vaimukus, fantaasia kui ka kehakeel.
11. oktoober 2014
Lõbus telemäng, mille kõik ülesanded põhinevad internetis ringlevatel naljakatel ja pöörastel videoklippidel. Mängu juhivad noored särtsakad näitlejad - saatejuht Jüri Tiiduse kõrval on alati platsis võistkondade kaptenid Kertu Moppel ja Hendrik Toompere jr. Tänases saates on stuudiokülalisteks Kristjan Jõekalda, Liina Randpere, Meelis Kubo ja Charlekas. Hoogsas ja lõbusas võistluses tuleb mängu panna nii nutikus, vaimukus, fantaasia kui ka kehakeel.
27. september 2014
Lõbus telemäng, mille kõik ülesanded põhinevad internetis ringlevatel naljakatel ja pöörastel videoklippidel. Mängu juhivad noored särtsakad näitlejad - saatejuht Jüri Tiiduse kõrval on alati platsis võistkondade kaptenid Kertu Moppel ja Hendrik Toompere jr. Igas saates liituvad nende võistkondadega neli tuntud stuudiokülalist. Tänases saates astuvad üles Jan Uuspõld, Henrik Kalmet, Anne Veski ja Tanel Padar. Hoogsas ja lõbusas võistluses tuleb mängu panna nii nutikus, vaimukus, fantaasia kui ka kehakeel.