Logo

Saladused

12-aastane Krissu leiab teel koolist oma ema töö juurde mereäärsele puhkealale omapead jäänud lapsevankri, milles magab beebi. Püüdes leida olukorrale lahendust satub ta aga hoopis umbusalduse ja süüdistuste küüsi.
Eesti
2015
Osa 12
Mis juhtub kui sureb tõeline Don Juan ning teda ihaldatakse isegi peale surma? Kellel on õigus olla viimasel teekonnal ta kirstu kõrval, kellel puhata temaga kõrvuti kalmus ning kuidas teha seda nii, et kõik rahule jääksid? Just sellele küsimusele hakkavad lahendust otsima kadunukese kaks vanemat last Andres ja Leena, kelle isa lõi nende emadelt kunagi üle Koidu. Temalt omakorda aga järgmised naised.
Osa 11
Aasta on 1951 ning tegevuspaigaks teater, kus peale “Libahundi” etendust hargnevate sündmuste järel on järgmisel hommikul üks näitleja arreteeritud ning äraandja võib olla ükskõik kes neljast kolleegist.
Osa 10
Perekondlikusse sasipuntrasse on vastu oma tahtmist segatud kõik sugulased. Üksindust kannatanud keskpärase välimusega Kristin loodab, et on lõpuks leidnud õnne ja armastuse ning seda kriminaalse minevikuga peiu näol, keda suguvõsa kuidagi omaks võtta ei taha. Suurimat umbusku külvab õepoja naine, kes kahe jalaga maa peal seistes tunnetab, et miskit selles loos pole õige.
Osa 9
38-aastane väikelinna kassapidaja Elo varjab oma tööelus üle kõige fakti, et on paadunud kleptomaan, kes töövälisel ajal ei suuda kasutamata jätta ühtegi võimalust pisivargusi toime panna. Elo unistab päevast, mil saab sõita suurde linna ja varastada end tagasi hoidmata.
Osa 8
Muusikaline versioon tõestisündind loost! Jaanis elab mugavat topeltelu kuniks kahe naise pidamine peaaegu lõpetab kõik ta suhted. Riukalik mõistus leiab aga lahenduse, mis ta suuremast katastroofist võiks päästa, vähemalt nii arvab Jaanis ise.
Osa 7
Kõrvalsuhtest armuvõrku! 30-aastane abielus ja kahe lapsega Paul saab oma armukese Agnese käest teada, et ootab last. Agnese soov on, et ettevõtjast Paul oma pere hülgaks ja hoopis temaga kooselu alustaks. Kompromissina tehakse kokkulepe, et Paul maksab korralikult lapsele elatist, kuid muul moel teda oma ellu ei võta. Lapse kasvades pole Agnes aga sellise lahendusega rahul ja üritab Pauli järjest suurema survega panna poja elus osalema, vastutama ning leiab ettekäändeid ka üha rohkema raha küsimiseks. Sellest häiritud Paul kohtub aga ühel õhtul 10 aastat hiljem pubis alkoholijoobes Taunoga, kes paneb ta kahtlema, kas Paul ikka ongi Eero isa...
Osa 6
Alati ei ratsuta õnnetu printsessi juurde prints valgel hobusel. Ta võib olla üsna tagasihoidliku olemisega mees, kes näib toovat lahenduse üksikema Aire ellu. Ainult, et tal on üks saladus - ja kui seda Aire teadnud oleks, siis ei oleks see lugu kunagi alanudki.
Osa 5
Lõbus külalugu viib meid vabariigi alguspäevadesse, kus heausklikud külaelanikud avastavad maavälised jõud ning panevad nad kohe ka enda kasuks ka tööle. Küla hakkab koguma au ja kuulsust. Kogu edulugu muutub aga hapraks tõe selgudes.
Osa 4
Anni tutvub ühel kaunil päeval rannas Egoniga, kes päästab ta kiusava ja ahistava võõra noormehe küüsist. Egoniga tormiliselt areneva suhte kõrval ei jagu Annil enam oma sõbranna Heleri jaoks nii palju aega kui enne. Nii harjubki Heleri taas üksi käima ja olema, kuni ühel päeval randa minnes puutub kokku seal aega veetva Egoniga, kes pole seal aga mitte sugugi Anniga. Heleri otsustab nähtust ka Annile rääkida. Muidugi ei usu Anni algul Heleri juttu nii et viimasel ei jää lõpuks muud üle kui seada sõbranna ise silmitsi alasti tõega.
Osa 3
Vanglast põgenemine saab olema eesmärk omaette! Noorukieas vanglatrellide taha sattunud Mareki kinnisideeks on vanglast põgenemine. Ja seda mitte hirmust vaid hoopis au ja kuulsuse pärast, et luua enda ümber müüt kui ühest kuulsast põgenejast. Kuid järjest rangemale rezhiimile mõistetuna on ka iga järgmine põgenemine üha keerulisem.
Osa 2
Armusuhe endast noorema kolleegia osutub farsiks! Arhitektuuribüroo juhi ja omaniku Susanna jaoks on oma firma olnud enda elu alustalaks, kuni ta võtab tööle äsja ülikooli lõpetanud Robini. Robin paneb Susanna tundma taas noore ja seksikana ja see ei jää kollektiivile märkamatuks. Viimase piisa kollektiivi karikasse annab Susanna siis, kui otsustab koosolekul suure projekti juhtimise anda just Robinile.
Osa 1
Põlvest põlve ja suust suhu kõneldud lugu viib meid ajas tagasi. Nimelt räägitakse siiani, et 200 aastat tagasi kinkis üks rikas mõisnik vaesemale naabrile ootamatult oma maadelt kuus talu ning naitis temaga veel ka oma uhke tütre. Külarahva seas liikus aga jutt, et see liit sündis ainult tänu ühele nutikale talupoja nõuandele.
Osa 6
Traagiline lugu 26-aastasest Kirsist, kes saab ühel päeval teada, et tal pole lootust enam lapsi saada ja selle põhjuseks on lapseeas läbielatud sünnitus. Tookord lapsendamisele antud tütre kohta ei tea naine midagi, enne kui 13-aastane Piia ta ise üles otsib.
Osa 5
Plahvatusohtlikus suhtekolmnurgas ema-poeg-pruut on üks ilmselgelt üleliigne!Vaesepoolsest perest pärit 20-aastasel Brittal tuleb kõrghariduse omandamise kõrval teenida lisaraha kohvikus töötades. Noortel areneb suhe, kuid õige pea hakkab Brittat häirima, et noormehe isa poolt mõne aasta eest maha jäetud ema Moonika ei pea noorte elu suhtes mingit distantsi.
Osa 4
12-aastane lastekodutaustaga Diana elab juba viiendat aastat hooldusperes. Ühel päeval saab ta aga kogemata pealtkuuldud vestlusest teada, et tema bioloogiline ema, kelle juurest ta 4-aastasena lastekodusse viidi, on asunud teda taga otsima.
Osa 3
Südantlõhestav peredraama, kus ema ja isa omavahelisele sõjatandrile kistakse ka 6-aastane poeg Mikk ning seatakse sellega ohtu ka tema elu.
Osa 2
Südamlik lugu tüdruku ja hobuse sõprusest ja armastusest. 12-aastane Katariina käib pühendunult ratsutamistrennis ja on orienteeritud võistlusspordile, kuni ühel päeval kaotab ta ema töö ja tüdruku ratsutamistunnid tõmmatakse maksimaalselt kokku. Katariina on valmis kõigeks, ka loobuma võistlustest, peaasi, et saaks olla oma lemmikhobusega.
Osa 1
Elu on 25-aastase Laura viinud seisu, kus ta pärast elukaaslasest lahkuminekut on kahe väikese lapse üksikemana sattunud vaesusesse ja sunnitud koos lastega oma ema juurde tõelisesse väikelinna kolima. Pagulasega raha eest abiellunud Laura seisab silmitsi tõelise õudusunäoga! Nimelt hakkab ühel päeval peig Ali oma abielumehe õigusi taga nõudma ning nõuab, et too tema eest nüüd hoolitseks.
Osa 14
Ülikooli lõpukursustest saadik koos elavate Kertu-Kai ja Taneli suhet hakkavad varjutama murepilved kuniks Kertu-Kai Taneli edukama Simo pärast maha jätab. Kuid mõne aasta möödudes kohtuvad noored taas ja Kertu-Kai avastab, et Tanel on vahepealse ajaga üsna õitsvale järjele jõudnud, kuuludes lausa ühe eduka ja innovatiivse firma juhatusse. Vahepeal üksikuks jäänud Kertu-Kai otsustab vahendeid valimata suhte Taneliga uuesti lõkkele puhuda.
Osa 13
Väikelinnas aset leidnud peredraamas elavad Silvia ja Rein oma suure õnne ootuse tähe all - nende ainus tütar Helen saab varsti emaks. Lapse sünniga näeb ilmavalgust saladus, mis oli aastaid peidus pinna all ning millest ei teadnud saladuse kandja isegi.
Osa 12
15-aastane Getter on juba mitu aastat olnud salaja armunud oma kasuisasse, emast 10 aastat nooremasse Henrikusse. Pimestavast armastusest dikteeritud käitumine ja reaktsioonid reedavad aga ta tunded ja nii saab neile jälile Getteri vanem vend.
Osa 11
Depressiooniga musta auku kukkunud Anul ei näi olevat väljapääsu, enesele teadvustamata põletab ta sildu ja hävitab sõprussuhteid.
Osa 10
Erika on saanud tööd linnast eemal asuvas metsaveerel asuvas puhkemajas, kus ööst öösse toimub miskit, mis ajab kogu hotelli personali hulluks.
Osa 9
Keskealised Kaarel ja Anu kannatavad juba mitu aastat nende all korteris elava vallalise Rometi pidutsemist ning lärmi. Kui algul jääb mulje, et Romet vägivallatseb oma noore naise kallal, siis õige pea veenab noormees naabreid selles, et hoopis Hedi on vägivaldne lärmaja ning laamendaja. Kus on tõde?
Osa 8
11-aastane Karoliina tunneb rõõmu, kui poole aasta eest perest lahku kolinud isa temaga taas suhelda soovib ning reedab kogemata ka oma suhtesaladused, millega toimetulek käib Karoliinale ilmselgelt üle jõu.
Osa 7
Kui Ruti ja Martini peres sureb vanaema, on see ühelt poolt kurb sündmus, teisalt aga hingavad kõik pereliikmed samal ajal ka kergendatult: kadunud vanaema nimelt oli suur kamandaja ja kõikvõimalike tööde organiseerija. Varateismelised Hele ja Jakob aga otsustavad proovida taldrikukeerutamist ning vaimude väljakutsumist. Selgub, et kutsutud vaim ei taha enam ära minna ja veelgi enam - et see on arvatavasti nende hiljuti surnud vanaema vaim, kes tahab, et kõik toimiks täpselt nii kui ennist.
Osa 6
Ilmsiks tuleb aastaid vaka all olnud saladus! 15-aastane Pirjo saab ühel päeval teada, et tema ema polegi üldse tema ema ja õde tema õde. Palju vanem Tallinnas elav õde Egle avaldab ühel päevale 15- aastasele maatüdrukule Pirjole saladuse, et tema ema ei ole mitte 52-aastane Tiina, keda tüdruk on siiani enda ja Egle ühiseks emaks pidanud, vaid hoopis alkoholismi käes vaevlev ja hakkamasaamatu Egle ise.
Osa 5
Peretragöödia, kus äsja elukaaslasest lahku läinud Hedi on sunnitud oma kahe väikse tütrega kolima tagasi oma ema Margiti juurde. Õige pea aga paneb Margiti järsk ja julm iseloom 5-aastast Sillet ja 7-aastast Siljat uskuma, et nende vanaema on nõid, sest muudmoodi nad vanaema karmi olekut selgitada ei oska.
Osa 4
43-aastane ema Lilli otsib eluarmastust ja on hetkel leidnud selle noorpõlvearmastuse Juhani näol, kellega taastab suhte ning kolib temaga oma eelmist perekonda hüljates vanemate pärandatud maamajja. Seal aga selgub varsti, et romantilisest ning intelligentsest Juhanist pole maa- ja meestetööde osas eriti asja ning Lilli hakkab enda kõrvale igatsema meest, kes maamajapidamise raskema poole tema õlgadelt ära võtaks. Kui ta kohtub sellesse rolli igati sobiva Ergoga, palubki ta Juhanil lahkuda, kuid hakkab peagi oma otsust kahetsema.
Osa 3
Väikese maakoha suguvõsadraama viib meid kokku teispoolsusega. Vähemalt nii tundub 28-aastasele Mariannele, kes elab koos oma elukaaslasega majas kus 3 aastat tagasi suri Marinne vanaisa.
Osa 2
16-aastane Sigrid tunneb end üksiku ja mahajäetuna ning hakkab otsima armastust netiportaalides. Ta leiab noormehe, kellega otsustab kohtuda. Kohting võtab aga ootamatu pöörde.
Osa 1
Koomiline suhtelugu, mille tegevus leiab aset kolmes erinevas Eesti väikelinnas. Nimelt ei suuda 20-aastane Gerda teha valikut kolme erineva noormehe vahel, kes elavad eri paikades ning kes üksteise olemasolust ei tea.
Osa 13
27-aastane ilus Harry elab oma elukaaslase Jaanikaga, ent tunneb ennast eduka naise kõrval alaväärsena. Harryle meeldib aga madalat enesehinnangut upitada väga noori tüdrukuid võrgutades.
Osa 12
Lõbus pulmatrall! 20-aastane Maret on oma poiss-sõbrast Margusest rasedaks jäänud ja nõukogude moraali seisukohast ning vanatädi Alviine survel peavad tulevased lapsevanemad ikka enne lapse sündi ka abiellu astuma. Ja nii algavad üheaegselt ettevalmistused nii lapse sünniks kui pulmapeo korraldamiseks, siis võtab aga kogu tegevus ootamatu pöörde.
Osa 11
Lugu ühest suhtesasipuntrast, kus komandeeringust naasnud töökaaslaste kallimad on vahepeal leidnud teineteist ja omavahel kokku kolinud.
Osa 10
Südamlik lugu tütre armastusest isa vastu, mis kahjuks on ühepoolne. Nimelt on Karolini suhted eraldi elava isaga terve lapsepõlve olnud põgusad. Kui neiu pärast gümnaasiumi lõppu isa kodulinna ülikooli läheb, saavutatakse kokkulepe, et ta võib isa juures elama hakata. Kuid paraku on ta isa jaoks jätkuvalt vaid keegi, keda võimalust mööda ära kasutada.
Osa 9
12 aastat abielus olnud Kristi tunneb, et Margus ei muutu ja naine mõistab, et ei jaksa ning ega taha olla oma mehele lapsehoidja või ema. Ja kui mees puhkuserahade eest hoopis uue teleri ostab, otsustab Kristi abielu lõpetada. Üheksa aastat elavad Kristi ja Margus lahus, ent ometi ei jäta mees jonni ning üritab iga hinna eest naist tagasi võita. Kui kätte jõuab taaskord pulmapäev, selgub, et abielu registreerida siiski uuesti ei saa...
Osa 8
30-aastane Eneken on rahul oma eluga jõuka ettevõtjast elukaaslase seltsis: ta ei pea tööl käima, naudib tarbimist, suhtlemist ja saab rahulikult tegelda oma eelmisest kooselust 7-aastase tütre Lenna kasvatamisega. Kuid kui Viljari firmat tabab ränk pankrot, variseb see ilus elu kokku...
Osa 7
Napsilembeline Marge süüdistab oma 13-aastast tütart Eget alusetult raha varastamises. Naine kaotab ensevalistuse ja läheb tütrele kallale ning Egel tuleb kodunt põgeneda…
Osa 6
Ihnus, ahnus ja kadedus on tüli kolmainsus, millega seisab silmitsi 47-aastane Elvi, kui hakkab sõbraks 80-aastasele üksikule kolkakülas elavale Liisile.
Osa 5
Kahe lapse ema, 30-aastase Viviani kooselu satub kriisi tööalase afääri tõttu. Kooselu puruneb ja Vivian alustab uut elu oma kolleegi Neemega. Uus ilus algus võtab aga ootamatult hoopis teise pöörde ning päevavalgele tulevad nii mõnedki Neeme valed.
Osa 4
12-aastane Krissu leiab teel koolist oma ema töö juurde mereäärsele puhkealale omapead jäänud lapsevankri, milles magab beebi. Püüdes leida olukorrale lahendust satub ta aga hoopis umbusalduse ja süüdistuste küüsi.
Osa 3
Südamlik ja surematu armastuslugu 80-aastasest üksikust Helmutist. Mehel on jalaluumurd ja ta tuuakse hooldekodusse. Mehe vanust arvestades ei usu hooldekodu personalist keegi, et ta sellest paraneda võiks. Kuid vanamees on kangekaelne ja hakkab peagi kepi toel liikumist harjutama ning ühel päeval, veel täielikult paranemata kaob Helmut taas hooldekodust ikka selleks, et minna tagasi oma kalli naise Elsa juurde, kes tegelikkuses on juba ammu surnud.
Osa 2
16-aastane Keiti elab tsüklijoodikust ema joomaperioodide ajal üksinda mahajäetud suvilas ja elatab end juhutööde abil ise. Selle elustiili juures on ta ometi hea õpilane ja koolis ei aima keegi, mis probleemidega neiu iga päev silmitsi seisab.
Osa 1
Tõestisündinud lugu, mis viib meid ajas tagasi 30-ndate aastate Saaremäe tallu, kus ühel hilissügispäeval leiab aset eriskummaline elluärkamislugu peretütre Liisaga, kes söögilauas ajab endale kartuli kurku ja lämbub ära. Selle uudise peale kiirustab kohale ka naabertalu Ants, kes ei suuda surnud tüdrukult käsi eemal hoida ning ühtäkki hakkab Liisa taas hingama.
Osa 12
Südamlik lugu 63-aastasest Leilist, kes jääb pensionile tagasihoidlikust ametnikuametist, kus on töötanud 20 aastat. Teda painama jäänud üksindustunde ja väikse sissetuleku tõttu otsustab ta teoks teha oma lapsepõlveunistuse ja kandideerib müüja ametikohale. Vanuse tõttu ta siiski tööle ei võeta ja see murrab Leili vaimu veelgi ning viimases lootuses ostab ta lotopileti...
Osa 11
Südamlik armastusdraama, kus fantaasia ja reaalsus kuidagi põimuda ei taha. 14-aastane Margaret armub 19-aastasesse naabripoissi ning ei oska aimatagi, et Reimo silmarõõmuks on hoopis Margareti 34-aastane ema Pille.
Osa 10
Peredraama, kus alkohoolikute lapsed on olude sunnil sunnitud täiskasvanute elu elama, osa saama kodustest peoläbudest ning seisma silmitsi vägivalla ja seksuaalse kuritarvitamisega. 8-aastane Anni ja 10-aastane Revo on kindlad, et kui isa pere juurest kaoks, jätaks ema joomise ja nad saaksid lõpuks normaalselt elada. Ema lubaduste toel veenab ta vahepeal 12-aastaseks saanud Anni lõpuks ometi isa kohta kõik ära rääkima. Ema ja lapsed alustavad kodus õhinal oma uut elu, kuid laste pettumuseks algavad emal peod varsti taas.
Osa 9
Lugu sellest, kuidas jõukuse pinnal on varjus tegelikult ka teine pool, see mida ei osata isegi märgata. Nimelt ei ole Irma ja Vahur jõukust taga ajades pannud tähelegi, et poeg on sattunud allakäigutrepile.
Osa 8
Agnes ja Tarmo on lõbusas paarisuhtes: nad armastavad teineteisele totraid ja lapsikuid vempe teha. Mõlemad naudivad nendega kaasnevat spontaansust ja mängulisust, aga kui sünnib laps, peavad asjad vähemalt Agnese meelest muutuma. Tarmo aga seda ei arva ning pikale veninud lapsepõlv hakkab lõpuks tõsiselt varjutama paarisuhet, kus kuidagi täiskasvanuks saada ei taheta.
Osa 7
Seekordne lugu räägib 33-aastasest Markost, kes on kahtlema hakanud oma elukaaslases Liinas. Markole tundub, et ta pole kaugeltki suhtes, mida ta sooviks ning ta hakkab oma ideaalsuhet otsima.
Osa 6
Mitmetahuline suhtedraama! Üksinda last kasvatav Anu kolib pealinnast alevikku ja kohtab endavanust Kert-Kristot. Noored armuvad kuid suhet hakkab varjutama noormehe pidutsemislembus, mis ta reedest esmaspäevani Anule kättesaamatuks muudab.
Osa 5
16-aastased keskkoolitüdrukud Karoliina ja Siiri tutvuvad pidutsemise käigus 46-aastase Veikoga, kes on tüdrukutega sõbrustamisest niivõrd huvitatud, et ei kõhkle neile välja ja kalleid kingitusi tegemast. Tagasihoidlikest oludest pärit tüdrukud on Veiko pakutavatest materiaalsetest hüvedest vaimustatud ja kasutavad meest lüpsilehmana, kordagi mõtlemata, mis mehe lahkuse taga võib olla.
Osa 4
Elina elab oma elu kabuhirmus! Nimelt on ta viimase viie aastaga kaotanud kõik oma lähedased - ema, isa, vanaema ja venna - asjaoludel, milles kõigil juhtumitel on tähtsat osa nende inimeste surmas mänginud just alkohol. Arusaadavalt ei julge Elina ise enam alkoholi puutudagi ja lein ning trauma on temas kujunenud peaaegu neuroosiks…
Osa 3
Südamlik peredraama aastaid tagasi teineteisest lahutatud õdedest, kes taaskohtudes ei oska aimatagi, et on tegelikult õed.
Osa 2
Humoorikas lugu noortest, kes ühe totra plaani abil tahavad oma elujärge parandada. Paraku ei lähe asjad aga sugugi plaanipäraselt.
Osa 1 - Kodune väljaõpe
Elu õppetunnid koduseinte vahel! Oma tütart seksuaalsuse pinnal aidata sooviv ema lohistab ära tütre noormehe ja pühendab ta seksi saladustesse!
Osa 13 - Meestenäljas Marianne
Lugu 25-aastane Mariannest, kes peab loomulikuks magada just selle mehega, kellega parajasti tahab. Kuid alkoholi tarbinuna ületab siiski pahatihti piiri ja lohistab ära ka oma sõbrannade kaaslasi. Sõpruskonna tüdrukud ei talu sellist käitumist lõputult ja ühel päeval leiab Marianne end isolatsioonis.
Osa 12 - Teistmoodi
Lugu alternatiivse välimusega Karmenist, kes on 5-aastase tütre ema ning peab iga päev võitlust oma eksistentsi eest, sest näeb teistmoodi välja.
Osa 11 - Ema pahnahobi
Humoorika peredraama keskmes on seekord ema Mai, kes kogub kõike ja kõikjalt. Pahnahobi on laastamas juba perekonna elukorraldust ja omavahelisi suhteid ning poeg Aare otsustab ema radikaalselt valiku ette panna. Kas kolikogumine või perekonnasuhted?
Osa 10 - Peiu hukk
Traagilise lõpuga armastuslugu, kus pöörane poissmeesteõhtu võtab ettearvamatu pöörde ja erilise pulmapeo asemel tuleb hakata ette valmistama peielauda.
Osa 9 - Ilus elu
42-aastane rikas mees Aimar kutsub juba pärast mõnekuulist kohtamisperioodi 21-aastase Thea enda juurde elama. Sedakaudu satub tagasihoidlikest oludest pärit tudengineiu keset küllust - avarasse majja, uhketele reisidele ja säravasse seltskonda, kuid elureeglid hoopis teised…
Osa 8 - Armastuse pärast
Südamlik lugu sõprusest ja armastusest, kus õnnetu juhtum muudab terve sõpruskonna elu. Ühelt poolt süümepiinad, teiselt poolt sõbra valu ja teadmine, et ta ei ole enam kunagi võimeline oma jalgadel liikuma.
Osa 7 - Inetu pardipoja kättemaks
Lugu 14-aastasest Kaist, kes satub oma välimuse tõttu koolikiusamise ohvriks. Ta talub vaikselt sagedasi solvanguid ja korjab oma hinge viha ning kättemaksusoovi. Ja kättemaksuaeg saabubki. Kaist on saanud telestaar ja nüüd ei jäta ta kasutamata võimalust oma kiusajatele kätte maksta.
Osa 6 - Kallis kleptomaan
Südamlik peredraama 35-aastasest Agost ja tema naisest Evelinist. Kaua aega püüab Ago ignoreerida oma armastatud naise kommet aegajalt pisivargusi toime panna. Ühel hetkel seisab ta aga silmitsi siiski valusa tõega ja tuleb hakata lahendust otsima.
Osa 5 - Valel on lühikesed jalad
Kogu elu kitsastes oludes vaevelnud 25-aastane Trevor teeb pärast puidufirmast koondamist meeleheitliku katse oma elu lõpuks ometi edenema upitada vahendeid selleks valimata. Ta otsustab võltsitud diplomi, kokkuluuletatud CV ja isikliku sarmi abil, maksku mis maksab endale prestiizne töökoht leida.
Osa 4 - Lapse tuleviku jaoks
Mõnikümmend kilomeetrit linnast väljas maa-asula kortermajas elava 35- aastase üksikema Kätlini jaoks saab tema 7-aastase tütre Sofia tuleviku planeerimine eluküsimuseks ja ta asub selle nimel pingutama maksku mis maksab, mõtlemata materiaalsele küljele ning Sofia tegelikele võimetele.
Osa 3 - Internetiseiklus
34-aastane laotöötajast Marge elab suure osa ajast kahekesi oma 11-aastase tütre Lilianiga, samal ajal kui pereisa Toivo Soomes mööblitislerina raha teenib. Üksindustunne ja rutiin löövad naisel üle pea kokku ja oma halli ellu värvide toomiseks teeb ta omale konto täiskasvanute suhtlusportaali ning asub internetis meestega kelmikalt flirtima ette aimamata, milleni see kõik viia võib.
Osa 2
Südamlik ja traagiline lugu armastusest. 20-aastane Ingrid kohtub 42-aastase lahutatud ja lastetu Aarega. Mehe ja tüdruku vahel areneb armusuhe ja varsti tehakse juba plaane kooselu alustamiseks. Kuid armunute suhet panevad väga pahaks Aare 70-aastane ema Rutt, kellega Aare siiamaani koos elab ning eksabikaasa Helle, kes mõlemad omal moel hakkavad seda suhet lõhestama.
Osa 1 - Lastekodurivaalid
13-aastane lastekodus elav Kristi hakkab hellitama lootust, et lapsendamisvõimalusi uuriv 36-aastane Tiit just tema valiks. Kui ilmneb, et sama plaani peab ka lastekodu teine tüdruk, sama vana Liisa, algab tüdrukute vahel tuline rivaliteet ja otsene võitlus, milles kumbki tüdruk ei põlga ära ühtegi abinõud oma võimaluste suurendamiseks.
Osa 16 - Jõulud perega
32-aastane Liina on tüdinud igal aastal oma mehe Raivo vanemate juures jõulupühi veetmast ja tahab luua oma 3 lapse jaoks omaenda pere jõulutraditsioone. Raivo oma õe Kairi ja vanematega ei mõista Liina soovi ja algab tugev vastuseis ning peretüli.
Osa 15 - Surmasüüdlane
27-aastane Ethel kohtub oma ema Marju surma-aastapäeval tema hauale minnes mehega, keda peab siiamaani süüdlaseks ema enesetapus 20 aastat tagasi, ning silme ette kerkivad taaskord sündmused aastast 1993...
Osa 14 - Mõtlematu needus
52-aastase Pilvi kahetoalises korteris elab lisaks temale ka tema 23-aastane poeg Urmo koos oma elukaaslase Aetiga. Pilvile Aet ei meeldi ja ta loodab, et noored armastajad muudavad veel meelt, kuid kui Aet jääb lapseootele, on noorte kokkujäämisplaanid kindlamad kui kunagi varem. Pilvi ei suuda seda mõtet taluda ja läheb nõia juurde, et maagia abil noorte vahel midagi oluliselt muuta.
Osa 13 - Seesatatud armastaja
16-aastane Kelli kohtub 18-aastase Markoga, kes on kõige hellem ja tähelepanelikem poiss, keda ta iganes kohanud on. Tegemist oleks ideaalse armastuslooga, kui Marko ei hakkaks huvi tundma hauataguste teemade ja vaimudegasuhtlemise vastu. Selle käigus muutub ta iseloom ja käitumine tundmatuseni ning poiss ise on kindel, et ta on mõne musta olendi poolt seestatud.
Osa 12 - Abi haua tagant
20-aastane Kerstin on alles oma poisist lahkuminekust löödud, kui kaotab ka oma vanaema, kes teda vanemate surmast saadik kasvatanud oli. Neiul kaob pind jalge alt ja ta seisab esimest korda üksinda silmitsi paljude eluliste probleemidega. Kõige raskemal hetkel ilmutab vanaema ennast teispoolsusest, andes unenägudes õpetusi ja juhiseid, kuidas asjad laabuma panna.
Osa 11 - Armunäljas tööandja
Kati on 22-aastane vanematest eraldi elav kaugõppetudeng, kes otsib kooli kõrvalt tööd. Tööotsingutel satub firmasse, kus õige pea hakkab selguma, et neiult eeldavat tavapäraste töökohustuste täitmise asemel ootab ülemus (Olaf Suuder) hoopis intiimteenust.
Osa 10 - Vaimud jälitamas
Tänases loos ei anna ühele perele asu kummitus, kes järgneb neile kõikjale, kuhu iganes pere kolib. Mis hoiab vaimkeha kinni ja sunnib teda füüsiliselt sekkuma, seades ohtu kogu pere igapäevase elu?
Osa 9 - Võitlus kasuisaga
Lugu 12-aastasest Gretest, keda seni on üksinda kasvatanud ema. Ühel hetkel aga kolitakse Grete ema uue armastuse Tarmo juurde. Peagi aga selgub, et pealtnäha hoolival Tarmol on ka teine, vägivaldne külg ja olukord on muutumas eluohtlikuks kõigile.
Osa 8 - Tädi kättemaks
58-aastane Aime elab koos oma poja ja poja perega oma tädi, 85-aastase Leida kolmetoalises korteris. Pidevalt on perekonda painanud ruumikitsikus, kuid olukorda komplitseerib veelgi eaka tädi Leida süvenev dementsus. Vastuseisust hoolimata paigutab perekond tädi lõpuks hooldekodusse, kus ta varsti sureb. Pealtnäha lahenenud olukord võtab aga ootamatu pöörded, kui Leida poltergeistina tegutsema hakkab ja kurja vaimu teod pereliikmetele eluohtlikuks muutuvad.
Osa 7 - Omad vitsad
14-aastane Gertrud ihaldab täiskasvanute vabadusi ja tutvub rate.ee-s 37-aastase mehega, kes meeleldi tutvustab talle "suurte inimeste" rõõme. Paraku peituvad selles Gertrudile nii põnevana tundunud maailmas omad kohutavad ohud...
Osa 6 - Kummitav väikevend
Südantliigutav lugu lapse kaotusest, kus lein ei lase perel eluga edasi minna, kuniks ühel päeval hakkavad aset leidma kummalised nähtused nagu külmad tuulehood ja iseenesest häält tegema hakkavad mänguasjad.
Osa 5 - Kreisid pruudivanemad
22-aastane Veiko ei leia oma pruudi Railika alkohoolikutest vanemate silmis sugugi armu ja kannatab suhte nimel välja palju alandavat kohtlemist. Nad soovivad, et poiss nende tütre elust võimalikult kiiresti kaoks ning aitavad sündmustele omalt poolt igati kaasa.
Osa 4 - Vaimud telefonil
Telefonimüüja Õnnela satub rutiinset ülesannet täites kummalisse olukorda, kui selgub, et ta on 10 minutit vestelnud väljalülitatud numbril juba mõnda aega tagasi surnud mehega.
Osa 3 - Ämma maja
Noorele abielupaarile Siimule ja Teelele pakub Siimu alkohoolikust ema Alvi võimalust ehitada üles oma kodu vanas tädilt päritud maamajas. Kui noored on nii isiklike säästude kui laenuga läbi viinud raske renoveerimistöö, selgub, et ema tahab hoopis ise nüüd kaasajastatud majas elada kuid näeb suurt takistust minia näol. Algab sõda minia ja ämma vahel.
Osa 2 - Veider võõras
Humoorikas lugu reklaamiagentuuris töötavast noorpaarist, kes on just ära renoveerinud ostetud maamaja, et veeta seal mõnusalt koos aega, linnakärast eemal. Paraku saabub aga juba esimestel päevadel nende õuele, justkui ei kusagilt, kummaline võõras mees, kes röövib neilt nii kodu kui meelerahu.
Osa 1 - Ema Ingliks
Lugu väikesest tüdrukust Liisist, kelle ema sureb haiglas ja hakkab oma pisitütart teispoolsusest külastama. Olukord muutub aga keeruliseks siis, kui Liisi adopteeritakse kasuperre.