Logo

Nukumaja

Eva kahtlused õe surma osas üha süvenevad, lisaks näivad majas toimuvat üleloomulikud asjad. Jõukad ja upsakad naabrid on elevil - pereisa Artur pürgib poliitikasse. Kuid Evat huvitab Arturi karjäärist rohkem naabermajas aset leidnud tragöödia ning selle seos tema õega.
Eesti
2017
Osa 12 - Hooaja viimane!
Eva beebi tahab ilmale tulla, aga just siis võetakse ta oma kodus pantvangi - mõrvari enda poolt. Kogu tänavat ootab suur ja šokeeriv üllatus: mitte keegi ei kahtlustanud seda inimest...
Osa 11
Ring hakkab sulguma, kuid süüdlasi ei näi olevat mitte ainult üks. Kõik on kuidagi omavahel seotud, Eva on salasepitsustest täielikult ümbritsetud. Ning surm teeb tänavale veel ühe sünge külaskäigu...
Osa 10
Eva peab toibuma šokeerivast avastusest, et tema õde ehk ei olnud see, kes ta näis. Raul muudkui keerutab ja vassib - aga miks? Kas ta kaitseb enda lähedast või varjab kohutavat saladust?
Osa 9
Kõik tänava pered maadlevad oma deemonitega ja üritavad igaüks omal moel põgeneda. Kas Eva on õe kadunud lapse viimaks leidnud või juhib keegi teda järjekindlalt eksiteele?
Osa 8
Vastused peituvad kaugel minevikus. Kust on Eva naabrinaised Anette ja Brita üldse pärit ja mis saladus neid seob? Kuidas mõjutavad kunagised sündmused tänaseid?
Osa 7
Õhustik tänaval on pingest ja tumedast ettekuulutusest paks, keegi ei saa enam usaldada isegi kõige lähedasemaid inimesi. Eva tunneb, et ta elu on ohus ja vaenlane väga lähedal.
Osa 6
Kõigi naabrite niigi sassis suhted muutuvad veel keerulisemaks ja Evale hakkab tunduma, et kõik varjavad midagi. Anettet ähvardab kodutuks jäämine ja tal tuleb sõge äriplaan, millesse ta mässib ka pahaaimatu Eva. Miks rääkis surnud Elisabeth varastatud lapsest?
Osa 5
Eva suhted mehega teravnevad haripunktini ja see mõjutab ohtlikult Eva tervist. Kas õe surma saladus saab nende suhtele ja kõhubeebile saatuslikuks? Naabrite lapsed on end mässinud julma veebimängu ja nüüd tuleb tagajärgedele otsa vaadata.
Osa 4
Eva üritab välja uurida, mida teab vaimupuudega mees tema õe surmast. Tema suhted Britaga üha teravnevad, sest Brita meelest surgib Eva nende pere siseasjades. Eva aga on veel rohkem veendunud, et õe surma võti on siinsamas kodutänaval.
Osa 3
Oma õe ja naabritüdruku salapäraseid surmajuhtumeid uuriv Eva saab teada, kes tema majas ringi luusib. Aga mida see kummaline isik tegelikult tahab? Eva abikaasale Tarmole ei meeldi enam põrmugi, et naine minevikutragöödiates surgib ja see tekitab nende vahele pingeid.
Osa 2
Eva kahtlused õe surma osas üha süvenevad, lisaks näivad majas toimuvat üleloomulikud asjad. Jõukad ja upsakad naabrid on elevil - pereisa Artur pürgib poliitikasse. Kuid Evat huvitab Arturi karjäärist rohkem naabermajas aset leidnud tragöödia ning selle seos tema õega.
Osa 1
Kodumaise põnevus-draamasarja peategelane Eva (Karin Rask) saab õnnetult hukkunud õelt päranduseks maja aedlinnas. Kui lapseootel Eva kolib koos politseinikust mehe Tarmoga (Andres Mähar) uude koju, hakkavad päevavalgele tulema häirivad asjaolud. Kas õe surm ei olnudki juhuslik õnnetus? Kas esmapilgul sümpaatsed naabrid teavad rohkem kui välja näitavad? Eva mõistab, et kõik algas esimesest valest...Teistes osades Tambet Tuisk, Maarja Jakobson, Andres Roosileht, Ursula Ratasepp jpt. Sarja stsenarist on üks Eesti populaarsemaid krimikirjanikke Katrin Pauts, kelle sulest on ilmunud bestsellerid „Politseiniku tütar“ ja „Tulekandja“.