Tantsutreener Joel Juht on mõjutanud sadade noorte elu, aga mõne inimese puhul osutunud ka elupäästjaks. Kanal 2 kolmapäevases tänusaates „Oled jätnud jälje“ jagasid oma traagilist lugu viis noort naist, kelle jaoks tants on osutunud pääseteeks elu kõige keerulisemal hetkel.
 
„Kui seda tantsukooli ei oleks, siis ei pruugiks ma isegi elus olla,“ rääkis saates Kerli, kelle elu lõi kildudeks lümfivähk. Treeneri toel ja tantsust saadava positiivse energia läbi leidis neiu endas aga jõudu haigusele vastu astuda.
 
Vähiga on seotud ka Leneli lugu, kes tantsu juurde jõudis teismelisena läbides oma elu raskeimat perioodi. 16aastasena seisis neiu silmitsi ema haigusega, mis pani ta otsima lohutust kõikjalt. „Minu jaoks olid sel hetkel ropendamine ja valetamine parimad sõbrad,“ meenutas ta täna tormilist aega ja lisab, et tantsukool ja treener aitasid tal sel kriitilisel perioodil emotsioone ja väärtusi ümber kujundada.
 
Kõik viis saates kõlanud lugu läksid hinge oma ülima emotsionaalsuse ja samas ka haprusega ning põhjus tantsutreenerit tänada on neil kõigil sama. Elu kõige raskemal hetkel on Joel Juht osutanud neile tuge ja andnud mõista, et kõik saab korda. „Tuleb leida endas jõud, pea püsti tõsta ja eluga edasi minna.“ 
 
"Oled jätnud jälje" kolmandat saadet näeb järgi VeebiTV-s SIIT