Kanal 2 lahkub 1. augustil vabalevist, kuid jääb ka edaspidi Eesti kõige suurema levialaga MUX1 võrku. Senistel tasuta telepilti vastu võtnud klientidel on võimalik enne kanali vabalevist lahkumist ühineda mõne teenusepakkujaga ja vaadata Kanal 2 edasi ka augustist.
 
Keda mõjutab Kanal 2 lahkumine vabalevist?
 
Kanal 2 vabalevist lahkumine puudutab vaid neid televaatajaid, kes pole liitunud ühegi operaatorfirma teenusega ja näevad hetkel telekanaleid tasuta õhu kaudu. Operaatorfirmade tasuliste klientide jaoks midagi ei muutu.
 
Kuidas näha Kanal 2 jätkuvalt ka pärast 1. augustit?
 
Kanal 2 saadete/sarjade nägemiseks pärast 1. augustit liituge Teile sobiva teleteenusega. Võtke ühendust Eestis tegutsevate operaatoritega ja uurige, milline ettevõte pakub teile sobivat teenust.
Järgmistel kontaktidel saate uurida tingimusi ja võimalusi, et Kanal 2 oleks Teile nähtav ka alates 1. augustist:
 
Telia
www.telia.ee
Telefon 644 0909 
 
Starman
www.starman.ee
Telefon 677 9900
 
Viasat
www.viasat.ee
Telefon 698 9000
 
STV
www.stv.ee
Telefon 688 0000
 
LEVIKOM
www.levikom.ee
Lühinumber 1213
 
TELSET
www.telset.ee 
Telefon 635 6535
 
Millal peaksin operaatorfirmaga liituma?
 
Kuna vahetult enne 1. augustit ja esimestel nädalatel pärast seda on liituda soovijaid palju ning suure tõenäosusega tekivad järjekorrad, soovitame oma sooviavaldus operaatorfirmaga liitumiseks esitada nii kiiresti kui võimalik. Selleks, et keegi ei jääks ilma Kanal 2 telepildita, on kõik soovijad oodatud võtma ühendust operaatorfirmade klienditeenindustega. Lisaks pakub osa operaatoreid liitumiseks vajalike seadmete ning lepingute tasuta kohaletoimetamist. 
 
Palju operaatorfirmaga liitumine maksma läheb?
 
Televisiooniteenuse kuutasu sõltub valitud kanalite paketist. Näiteks Starman ZuumTV baaspaketi hind on 6.99 kuus, Telia odavaim pakett suve lõpuni 6 eurot kuus (eeldab interneti või mobiilse interneti olemasolu), Viasat hõbe 9.99 kuus (eeldab satelliidi vastuvõtuseadmete olemasolu), STV 6 eurot kuus (eeldab kaabliühendust), Levikomi odavaim pakett on 4.99 eurot kuus (eeldab kaablivaba interneti olemasolu).
Teenuse paigaldus on kõigi operaatorite puhul lihtne ja vajadusel saab toeks olla tehnik või ettevõtte tehniline tugi. 
 
* kirjeldatud teenuste hinnad võivad muutuda