Täna kell 19:00 jõuab Kanal 2 ekraanile hooaja viimane „Kodutunne“, mis vaatab tagasi mitmele perevägivallaga seotud loole. Tänane saade annab nendele naistele uuesti sõna ja uurib, kuidas on nende elu pärast „Kodutunnet“ muutunud.
 
Sel hooajal tõi „Kodutunne“ vaatajani mitmeid lugusid lausa äärmuslikust perevägivallast. Tänases „Kodutundes“ suundub saatejuht Signe Lahtein taas külla naistele, kes kaamera ees on avanud oma keerulise mineviku, ja uurib, kuidas on nende elu vahepeal edasi läinud. Mitmed tänase „Kodutunde“ peategelased on saatejärgselt kuulnud toetavate sõnade kõrval ka etteheiteid, mille sisu kõlab üheselt „Loll naine, miks ta siis ära ei tulnud.“  Nüüd saavad need naised taas sõna ja avavad kord veel oma elu tagamaid. 
 
Kokku aitas „Kodutunne“ kevadhooajal 13 peret kokku 389 440 euroga. "Täname kohalikke omavalitsusi, sponsoreid, annetajaid ja Kodutunde toodete tootjaid oma panuse eest. Selline ühine koostöö hea eesmärgi nimel on üllas, " ütleb „Kodutunde“ idee autor ja produtsent Kristi Nilov.
 
"Kodutunde" hooaja viimane saade on Kanal 2 eetris täna kell 19