Vaata SIIT!

Kanal 2 ekraanil jätkub suvine tõsielusari „Meie pere ja muud loomad“, kus Heidi Hanso seisab vastamisi väljakutsega, kuidas pesta ära lapsed, riided ja nõud. Ette võetakse suurprojekt „Saunale elu sisse“!
 
Juba mõnda aega on pere Pajuväraval sees elanud, kuid pesemisvõimalustega on endiselt kehvasti. Nii saabki Heidi peamiseks küsimuseks tänases „Meie pere ja muud loomad“ osas, kuidas pesta lapsi, kui majas pole vett ning vanas saunas tehti tuld viimati kümme aastat tagasi. Maja veesüsteem pole just parimas korras, mistõttu ei ole võimalik nii ka talve üle elada. Kuigi saunamaja on okupeerinud sipelgad, ei lase pere end sellest heidutada. Käivitub projekt „Saunale elu sisse“, mille käigus valmib lisaks saunale ka põneva lahendusega välivann, mis 6aastase Uma ja 3aastase Raju esimese saunakogemuse tõeliselt meeldejäävaks muudab. „Vähemasti suvel ei peagi vesi majas sees olema, päris lõbus värk on,“ rõõmustab Heidi seekordse töö üle.
 
Majapidamises kõpitsemise kõrval jääb Heidil aega siiski ka külalisi võõrustada. Tänases osas tulevad Hansode perele külla Eesti populaarseima kokaraamatu „Kahvliahvid“ toimetajad,  kelle uue raamatu jaoks valmistab maitsvaid taluroogi ka Heidi lastega. Millised retseptid selleks puhuks välja valitakse ja kuidas on sellega seotud üks peata kukk?
 
„Meie pere ja muud loomad“ on Kanal 2 ekraanil esmaspäeviti kell 21:30.