Vaata avasaadet SIIT!



Eesti vaadatuima telekanali Kanal 2 suveprogramm alustas, mille juhatas sisse uudistemagasin “Suvereporter”. Lisaks päevauudistele esitleti ka saate uusi tunnuslugusid, kuulati ilmateadet uutelt ilmatüdrukutelt, vaatame kõike seda, mille pärast teletegijad tunnevad piinlikust ning õnnistame sisse uudistemagasini üheksanda suvehooaja. Juba 30. augustil saab “Reporter” kümneaastaseks.

Üheksandat hooaega alustav “Suvereporter” oli tavapärasest pidulikumas võtmes. Mõnusasse õuestuudiosse on kutsutud Koit Toome ja Getter Jaani, kelle uus hittlugu “Rannamaja” saadab “Suvereporterit” läbi hooaja. Brigita Murutari “Kui kõnnid meie tänaval” on uudistemagasini selle hooaja teine uus tunnuslugu. Tänases saates on Brigital varuks veel üks üllatus.

Suvi paneb ikka inimesi rohkem reisima. Täna kuuleme, mis on juhtunud Eesti inimestega välismaal ja kuidas peaks ootamatult segasesse olukorda sattunud turist käituma, kelle poole pöörduma ja kust abi küsima.

Eesti rahvale maolembese erootilise tantsija neiu Evana tuntud Helle Tarmet elab juba aastaid Šveitsis. Naine kutsus “Suvereporteri” endale külla ja räägib oma sealsest elust. Kuigi Šveits tundub enamikule inimestele kohana, kus elavad vaid rikkad ja ilusad, on tegelikkus hoopis karmim.

Sel suvel toob uudistemagasin “Suvereporter” vaatajateni ka need seigad, mille pärast tahaksid teletöötajad silmad kinni pigistada ja öelda: “Pole olnud!”. Vaatame, mida kõike võib juhtuda kaamerate ees ja taga.

“Suvereporteril” on varuks ka mitu konkurssi, milles võivad kaasa lüüa kõik, kellel huvi ja lusti. Täna alustame Rannarõõmude võistlusega, kus osalemiseks ei pea tegema muud, kui postitama oma meeleolukaid pilte rannaseiklustest, -rõõmudest ja –pidudest aadressile www.reporter.ee/rannaroom. Igal nädalal premeeritakse kõige lustilisemate fotode või videote autoreid kaunite rannariietega.  

“Suvereporteri” on eetris iga päev kell 20.