Vaata SIIT!

Kanal 2s jätkub Teedu ja Kristjani vägev seiklus eksootilises Indias. Udaipuri linnas ootab mehi üllatus, millest nad unistadagi ei osanud – nad kutsutakse otse tänavalt suurde ja traditsioonilisse India pulma...

Kes armastab templeid ja paleesid, see leiab oma paradiisi kindlasti Indiast, sest uhked ehitised tervitavad rännumehi igal sammul. Udaipuri jõudes teeb Teet aga ootamatu avalduse. Nüüd võtab reisigiidi kohustused üle Kristjan, kes seni on oma India-alaste teadmistega pehmelt öeldes häbisse jäänud. Teet kuulab, suu ammuli, millised anded tema reisikaaslases tegelikult peituvad.

Udaipuris tunneb Kristjan ennast nagu kodus - lehmasid pole, õhku on ja hotellgi on erakordselt kaunis. Siit avaneb imeline vaade keset järve asuvale maharadžade suvepalee, mis on tänaseks üks maailma kalleimaid luksushotelle. Superagent James Bondki jõudis 1983. aastal oma “Octopussy” filmivõtetega sellesse paleesse.

Ühel õhtul jalutades kukub rännumeestele sülle aga tõeline õnnistus - Teet ja Kristjan kutsutakse otse tänavalt ehedasse India pulma, kus 1 500 inimest tähistab noore pruutpaari vanemate poolt sõlmitud kokkuleppeabielu. Miks aga pruut ometigi nii kurb on?!

Lõbus “Kaks kanget Indias” on Kanal 2s teisipäeviti kell 20:30.