Tallinna linnapeatooli peale käib sel sügisel eriti tihe rebimine ja tulist sõnasõda on oodata ka Kanal 2 ja Postimehe koostööna sündivast teledebatist „Kes tahab saada Tallinna linnapeaks?“.
 
Kanal 2 / Radari ja Postimehe koostöös sündiv debatt viib otsesaates vastamisi kõikide suurte erakondade ja valitsusliitude Tallinna linnapea kandidaadid. Stuudiosse saabuvad oma seisukohti kaitsma Kristen Michal, Raivo Aeg, Taavi Aas, Rainer Vakra, Martin Helme, Züleyxa Izmailova ja Olga Ivonava . Otse-debatti vürtsitavad mahlakad videolood, mis näitavad kõiki linnapeakandidaate väljaspool stuudiot oma valimislubadusi reaalsuses ellu viimas. Muuhulgas näeb Kristen Michali täitmas üllatusülesannet lasteaias, Taavi Aasa saadetakse jalgrattasõidul, Raivo Aeg suundub aga lasketiiru. Debati eel on saate toimetajad külastanud ka erinevaid pealinna valimispiirkondi ja läbi erinevate videolugude antakse edasi elanike teadmised ja hoiakud poliitikute aadressil.
 
Aktuaalne, terav ja tempokas debatt sünnib samade tegijate koostöös, kes möödunud aastal tõid Kanal 2 ekraanile aasta vaadatuimaks poliit-debatiks kujunenud „Suure presidendidebati“. Otsesaadet juhivad telemagasini „Radar“ peatoimetaja Marii Karell ja „Postimehe“ peatoimetaja Lauri Hussar.
 
Teravad teemad ja üllatavad küsimused Kanal 2 otsesaates juba neljapäeval kell 21:30. Jälgi ja kommenteeri saadet ka Postimehe veebis