Täna kell 21:30 toob Kanal 2 vaatajate ette kõmulise Saksa dokumentaalfilmi „Paljastatud: Venemaa dopingusaladused“, mis üllatab rabavate faktide Venemaal vohavast dopingu kuritarvitamisest.
 
Täna Kanal 2 ekraanil näidatav dokumentaalfilm on järg rahvusvahelise skandaali ja põhjaliku uurimise vallandanud Saksa dokumentaalfilmile "Venemaa dopingusaladused“, kus paljastati esmakordselt Venemaa sportlaste massiline dopingu kasutamine. Just selle esimese tele-uurimise tagajärjed on näha tänavustel olümpiamängudel, kust Venemaa kergejõustiklased eemale jäävad.
 
Teleajakirjanikud ei piirdunud vaid selle ühe looga ning jätkasid uurimist – ka nende uus dokumentaalfilm „Paljastatud: Venemaa dopingusaladused“ tõestab, et dopingu kasutamine Venemaal on süstemaatiline ja jätkub vaatamata keeldudele ning rahvusvahelisele hukkamõistule. Värske uurimus toob päevavalgele rabavaid fakte, kuidas antidopingusüsteemiga seotud isikud hoiatavad sportlasi testimiste eest ja kui kergelt on võimalik Venemaal keelatud aineid saada. Saksa uurijaid on andmete kogumisel aidanud ka Vene allikad, kes muuhulgas on salakaameraga jälginud mitut treenerit. Kaamera ette on jäänud treenerid, kelle kohta on väljastatud tegutsemise keeld, samuti tõestavad telefonikõned, kuidas üks treeneritest vahendab keelatud aineid. Arusaadavalt ei saa mitmed dokumentaalfilmi allikad end nime ja näoga näidata, sest see võib seada ohtu nende elud. Nii juhtus ka esimese paljastava filmi peategelastega, kes tänaseks on pidanud kodumaalt põgenema ja hoiavad enda asukohta kiivalt saladuses.
 
„Paljastatud: Venemaa dopingusaladused“ on Kanal 2 ekraanil täna kell 21:30, kohe pärast sketšisarja „Heeringas Veenuse õlal“