«Tantsud tähtedega» eelviimases saates selgus, et 4. detsembril toimuvas finaalis võistlevad Anna Levandi ja Jan Uuspõld.

Kohtunikelt said enim punkte Jan ja Aleksandra (58) ning Anna ja Mairold (58); vähim Getter ja Ott-Sander (49). Pärast televaatajate häälte liitmist selgus, et koju pidid minema Getter ja Ott-Sander.

Kohtunike hinnangud:

Esimene tants:
Getter Jaani ja Ott-Sander Palm - pasodoobel, Rammstein «Du riechst so gut»

Merle Klandorf: Muusika oli väga võimas ja tants oli ka küllaltki võimas. Oleks tahtnud näha veel võimsamat tantsu. Ilus showtants pasodoobli ainetel. Hirmutasite mind ära selle vampiirivärgiga.

Jüri Nael: Ullalaa! See lugu oli päris kole. Saksa keel tantsuplatsil mõjus väga veidralt. Mulle väga meeldis, et lõpuks nüüd tantsite, aga mulle tundus, et see vorm läks igalepoole laiali. Flamenkot oli seal päris palju. Aga energia oli super ja erinevalt Merlest jumaldan mina vampiire.

Veiko Ratas: Showlikult kutsus see kindlasti vaatama, aga minu jaoks oli ka siin liiga palju üleliigset rabelemist. Üldiselt mulle see tants väga meeldis.

Punktid: 9+8+8

Teine tants:
Getter Jaani ja Ott-Sander Palm
- viini valss, animafilm «Anastasia», «Once Upon A December»

Merle: Väga tore ja armas oli see lugu, kuid... Viini valss on standardtants, aga praegu olid kõik sammud tehtud üle päka. Muusikas oli päris palju kiirustamist.

Veiko: Selles loos oli muinasjuttu sees. Minu jaoks jäi puudu liikumise võimsusest ja energiast. Valsist jäi puudu svingi. Omavaheline läbisaamine ja need lõpud olid huvitavad.

Jüri: Minu meelest suurepärane ümberkehastumine eelmisest tantsust. Mina ei vaadanud teie jalgu hetkekski, sest kõik, mis toimus üleval pool, oli võrratult ilus. Nõus sellega, et hoogu jäi veidi väheks.

Punktid: 8+9+7