Finaalsaate tantsud ja kohtunike kommentaarid:
 

1. Jan ja Aleksandra - tša tša tša, Mexican + Manolito y Su Trabuco «Se rompieron los termometros»

Merle Klandorf: Nüüd oli palju mahlasem see esitus, mulle väga meeldis.

Jüri Nael: Erinevalt Mardist ei vaata mina teiste meeste seeliku alla... Minu arvates väga lahe number, kõik on läinud paremaks. Ainult lugu oli kahetsusväärselt lühikene.

Ants Tael: Jan on ilmselt parim tša-tšat tantsiv Eesti näitleja hetkel. Aga võiks rohkem paaristantsu olla rohkem, te vahtisite vahepeal igale poole mujale, mitte teineteist. Õudselt hea oli lõpuilme, Jan lõpetas võiduka poosiga - seda tahaks uuesti näha.

Punktid: 9+9+9

 

2. Anna ja Mairold - samba, Angela Via «Baila Baila»

Ants: Promenaadjooks on teise rütmiga. Voltas võiks põlved sulgeda Anna natuke, seal läks natuke kauboistiili. Ladinat jäi väheks minu jaoks. Vasakule rull võiks olla ka rohkem rullimine. Jälle ilus tants tegelikult.

Merle: Samba on ju kõige raskem ladina tants. Oli näha rütmilisi eksimusi, kiirustamist muusikas. Katsuks nii, et jalad liiguvad mööda maad, mitte õhust läbi. Muidu oli hea tants.

Jüri: Kuulge, see on finaal. Loomulikult tuleb närv sisse, nii et mina annan teile andeks kõik vead. Logises siit, logises sealt, aga mis siis. Aga muidu oli täitsa tore tants.

Punktid: 9+8+8

 

3. Comeback paari tants: Veronika ja Märt - tša tša tša

4. Comeback paari tants: Andres ja Kristina - samba, Laura «Lihtsad asjad»

5. Comeback paari tants: Emma-Leena ja Ott - viini valss, Orelipoiss «Valss»

6. Comeback paari tants: Kati ja Marko - slow fox, Jaan Tätte «Ilus hetk»

 

7. Jan ja Aleksandra - aeglane valss, Sia «My Love»

Ants: Natuke ebaühtlane oli kogu see tants. Pärastpoole läks asi kandiliseks ja kandiline asi ei veere hästi teatavasti. Ovaali oleks võinud hoida. Hirmus pinge tuli õlgadesse sisse. Aga lõpus läks jälle kenaks, kui said Aleksandra sülle võtta ja temaga keerutada siin põrandal.

Merle: Jan tõesti tantsib, mitte ei näitle tantsimist. Mulle väga meeldis. Aga kui lasta pea asend veidi tahapoole, siis tekib nn chicken-look. Asi oli ilmselt väsimuses.

Jüri: See ei olnud võib-olla Jani absoluutne tipp. Hoovõtul olid väiksed apsakad. Väga tugeva atmosfääri lõite.

Punktid: 10+9+9

 

8. Anna ja Mairold - aeglane valss, Leona Lewis «I See You»

Jüri: See oli väga vinge ja selle teise numbriga olete võistluses tagasi. Body drive seal nurgas oli väga vinge.

Merle: Esitus oli väga õhuline ja kerge, nagu aeglane valss peakski olema. Aga kohati Anna jalad tahtsid nagu põrandalt õhku tõusta. Üldiselt ikka väga hea tants.

Ants: See oli kena tants. Fiiling oli väga hea, algus oli väga võimas ja mõnus. Top line'i tekkis loks sisse ja natuke läks lahti tappidest võte.

Punktid: 10+10+10

 

9. Comeback paari tants: Stig ja Karina - samba, Toe Tag «Pankrot»

10. Comeback paari tants: Getter ja Ott-Sander - rumba, «Me kõik jääme vanaks»

 

11. Jan ja Aleksandra - showtants

Ants: Mulle tantsu algus oli natuke arusaamatu; need pulgad, mis puruks löödi. Algus oli väga vinge, see rütmikam pool, siin oli sünkroonset liikumist ja väga head rütmi ning pulli sai ka. Teises pooles ei tantsinud teineteisega nii palju kui vaja. Oleks tahtnud näha südamlikku suhet teineteisega.

Merle: Jan tegi täiesti korralikku Jacksonit! Minu meelest väga hea number, mis andis edasi palju ja ühes palas.

Jüri: Väga lahedad trikid! Ainult üks soovitus, et kui on popurii moodi lugu, siis kasutage kolme lugu, kaks jääb natuke poolikuks.

Punktid: 10+10+10

 

12. Anna ja Mairold - showtants

Jüri: Mul seisab siiani... Süda, süda, SÜDA seisab siiani! Vaadake, tantsijad teevad ju ka trikke, aga mõnedel tantsijatel pole isiklikku suhestust sellega. Võtsite siin terve hooaja kokku ja see oli tehtud sellise kergusega, et see tegi mind kadedaks. Te olete 120 protsenti laval olemas ja see on võrratu. See oli number, mis jättis sel hooajal kõige kustumatuma mulje.

Ants: Minul on showtantsu alati väga raske hinnata, sest seal on palju asju, mida ma väga hästi ei tunne. Aga kui läheb südamesse, siis on väga hea. Siin oli plastika väga hea. Tants kasvas muusikast välja, nagu peabki.

Merle: Mulle väga meeldis, et oli väga hästi ära kasutatud Anna võimekust toime tulla selliste võtetega. Väga ilus kava!

Punktid: 10+10+10

 

Mõlemad paarid esitavad kolm tantsu. Ladina-ameerika tantsu valisid paaridele televaatajad postimees.ee lehel, kus 25 tunni jooksul hääletati 16 616 korda. Rahvas valis Jan Uuspõllule finaaltantsuks tša-tša-tša ja Anna Levandile samba.

Standardtantsu valisid paarid endale ise. Uue tantsuna tuli esitlusele showtants, mis on paaride endi puhas fantaasia ja ei pidanud olema kuidagi seotud võistlustantsudega.

Finaalsaates naases žüriisse armastatud kohtunik Ants Tael ja üles astusid ka kõik teised paarid, kes näitasid kas oma lemmiktantsu või üllatasid mõne sellise tantsuga mida nad saates ei jõudnudki näidata.

Kohe pärast tantsusaadet saab soov.ee lehelt osta endale osalejate kauneid kleite, sest algab suur kostüümioksjon. Oksjonist saadud tulu läheb samuti liikumispuuet ennetava elektromüograafi ostmiseks.