Lustaka komöödiasarja “Parim enne” tänases osas vaevleb perearst Mart (Mart Toome) armukadeduse käes, sest tema lemmiku Kaie (Lee Trei) ellu on tulnud sportlik silmarõõm (Anti Kobin). Psühhiaater Anne (Marta Laan) vihkab aga ka neid mehi, kellel temaga tegelikult mitte mingit pistmist ei ole.

Kaie (Lee Trei) kohtab ujujafiguuriga meest (Anti Kobin), mistõttu Mart (Mart Toome) on sunnitud tõdema, et ruineeriv armukadedus ei ole talle võõras tunne. Mardi harja ajab eriti punaseks, et hüpoteetiline konkurent on võimeline ujuma vee alla Eestist Soome.

Statistik (Raimo Pass) tõestab ehmatava katse-eksituse meetodiga, et tal on Kellukesele (Hilje Murel) vägagi rahustav mõju. Kelluke üritab küll eneses veel kahelda, kuid nende tulevik tundub uskumatult hele! Selle tuleviku saabumist ei suuda takistada isegi Anne (Marta Laan) meestevaenulik suhtumine ja alatud trikid.

Meeta (Piret Kalda) ja Gunnar (Andres Raag) seisavad silmitsi tõega, mille nimi on pankrotioht. Kohviku turundusstrateegia vajab kiireid muutusi.

Lustakas kodumaine komöödiasari “Parim enne” on Kanal 2s neljapäeviti kell 20, vahetult enne mõnusat koosviibimist Eesti parimate muusikute seltsis “Laula mu laulu”.