Kanal 2 uudistemagasin „Reporter“ avab täna uue hooaja piduliku saatega, kuhu telesügise saabumise puhul kuulub nii hea seltskond kui ka meeleolukas muusika. Märgilise 13. eetriaasta alguse puhul jõuab täna õhtul eetrisse ka erisaade „Reporteri kuraditosin“.
 
Tänasest liigub „Reporter“ taas oma tavapärasele ajale ja uudised jõuavad Kanal 2 vaatajateni nüüd jälle kell 19:00. Sügishooaja alguse puhul on populaarne uudistemagasin aga võtnud kokku ka oma kõige kirkamad ja meeldejäävamad lood, mis ekraanile jõuavad erisaates kell 21:30. Muuhulgas selgub seal, kes on saate pika ajaloo (esimest korda jõudis „Reporter“ Kanal 2 ekraanile juba 2004. aastal!) jooksul pidanud pardiks kostümeerituna Riigikogu saalis ringi uitama, kelle tööülesannete hulka on kuulunud maratoni läbimine ja mida kõike on pidanud uudistekütid ette võtma, et soovitud intervjuu kätte saada.
 
Lustlikus erisaates „Reporteri kuraditosin“ meenutavad eredamaid hetki ja pöörasemaid olukordi Jürgen Fogel, Imre Kaas, Olaf Suuder, Hetlin Villak, Jaanus Koort ja paljud teised tipptegijad, kes „Reporteri“ igal õhtul vaatajateni toovad.