Eelmisel reedel Kanal 2 ekraanil alustanud telemängu „Mälupokker“ teine hooaeg toob täna kell 23:00 ekraanile uue haarava heitluse, kus vastamisi lähevad muuhulgas Olav Osolin ja Eeva Esse. 
 
Kodumaise televiktoriini „Mälupokker“ tänases saates teeb oma telemälumängu debüüdi Olav Osolin, tema konkurentideks on saatejuht Eeva Esse, patendivolinik Margus Sarap, Saue vallavanem Andres Laisk ja turundusjuht Piret Tamm. Kes neist julgeb võtta riske? Ja kelle teadmistest on kasu seekordse mängu võitmiseks? Küsimused teevad tiiru peale tervele maailma ja hõlmavad muuhulgas muusikat ja meelelahutust, televisiooni ja teadust, aga ka sporti ja loodust.
 
„Millist spordivahendit on Eestis kutsutud ka nimega lits?“, „Milline Eestis haruldane linnuliik on vallutanud New Yorgi kesklinna?“ – need on vaid kaks näidet, kui erinevatele küsimustele hakatakse tänases „Mälupokkeris“ vastuseid otsima. Ainuüksi teadmistest ei pruugi võiduks siiski piisata, sest ettearvamatus mängus peab oma teadmistele ka panustama ning võib juhtuda sedagi, et pidevalt õigeid vastuseid andev mängija panustab saatuslikul hetkel valesti ja kaotab ühe veaga.
 
„Mälupokker“ on Kanal 2s kell 23:00, kohe pärast „Nädalalõpp Kanal 2ga“ saadet