Täna kell 23:00 alustab Kanal 2s uut haaravat mänguhooaega kodumaine telemäng „Mälupokker“. Õnne ja teadmiste võidujooksu avab gigantide heitlus, kus vastamisi lähevad kõik „Mälupokkeri“ avahooaja finalistid.
 
Mälumängu ja pokkeri parimaid omadusi ühendav telemäng „Mälupokker“ jõuab Mart Sanderi juhtimisel täna taas Kanal 2 vaatajate ette. Eestlaste poolt loodud telemäng on uueks hooajaks kohendanud reegleid ja nii on oodata veelgi hoogsamat turniiri, mida ka kodudes kaasa saab mängida. Võitmiseks läheb seejuures vaja nii laia silmaringi, aga ka õnne ning võib juhtuda sedagi, et pidevalt õigeid vastuseid andev mängija panustab saatuslikul hetkel valesti ja kaotab ühe veaga. Küsimused teevad seejuures tiiru peale tervele maailmale hõlmates nii meelelahutust, poliitikat, aga ka teadust.
 
2016. aasta kevadel esimest korda Kanal 2 ekraanile jõudnud „Mälupokkeri“ võitjaks kuulutati toona Kaarel Silmato. Tänases gigantide heitluseks tulevad taas kokku kõik avaturniiri finalistid, lisaks võitjale veel muusik Villu Tamme, näitleja Maarja Jakobson, ettevõtja Alari Rebane ja füüsikaõpetaja Kristjan Vällik. Juba järgmistes „Mälupokkeri“ osades panevad end proovile aga ka näiteks Madis Milling ja Hannes Rumm, kelle tarkused on marjaks kulunud „Mis? Kus? Millal?“ mängudes. Värvi lisavad täna algavale „Mälupokkeri“ turniirile aga lõbusate juttude poolest tuntud Genka, Olav Osolin jpt.
 
„Mälupokkeri“ uus hooaeg stardib Kanal 2s täna kell 23:00, kohe pärast „Nädalalõpp Kanal 2ga“