Kanal 2s startis humoorikas kogupere põnevussari “Küladetektiivid”. Maalilises maakohas hargnevaid kuritegusid lahendavad suurlinnast saabunud komissar ja tema paariline, talupoja-hingega kohalik uurija.

Pealtnäha on Rosenheim väike maaliline külake, kuid tegelikult ajab siin üks kuritegu teist taga.

Detektiiv Korbiniani juured on siin, Rosenheimis. Politseitöö kõrvalt peab ta farmi ja kõige geniaalsemad mõrvalahendid tulevad talle pähe just traktoriroolis, sest puhas maaõhk mõjub tema ajule värskendavalt.

Komissar Ulrich on aga suurlinna võmm, kes on Rosenheimi “asumisele“ saadetud. Vastupidiselt ümaravõitu Korbinianile on ta heas vormis ja paneb endale järele vaatama igas eas daamid. Unine maaidüll mõjub talle kui punane rätik härjale.

Linnavurle ja maamats. Šikk naistemees ja muhe loomapidaja. Need pealtnäha täiesti erinevad detektiivid moodustavad ideaalse tandemi, kelle eest ei jää varju ükski asitõend.

Seoses “Küladetektiivide” alustamisega muutub Kanal 2 argiõhtute saatekava. “Kodus ja võõrsil” on alates esmaspäevast eetris senisest tund aega varem, kell 17.30. Armastussarja “Roosa teemant” uus eetriaeg on kell 16.30. Telenovelat “Keelatud vili” hakkab esmaspäevast kell 16:10 näitama Kanal 11.     

Uus humoorikas kogupere põnevussari “Küladetektiivid” on Kanal 2s igal argiõhtul kell 18, vahetult enne “Reporterit”