Täna õhtul kell 21:30 alustab Kanal 2 ekraanil uus kodumaine telesari „Kuum jälg“, mis taaslavastab kurikuulsad krimijuhtumid läbi aastakümnete. Sarja avaepisood viib aastasse 1968, kui Tallinnas läheb kaduma väike tüdruk.
 
Ajastutruu krimisari „Kuum jälg“ taaslavastab tõestisündinud kuriteod ja nende uurimised, mis ühel või teisel moel on Eesti kriminalistika ajaloos märgilised. Sarja avalugu räägib traagilisest juhtumist, kui 1968. aastal läks Tallinnas kaduma väike tüdruk. Uurimisse kaasati tollal kõige paremad jõud ja juhtumi lahendamiseks võeti kasutusele uudsed ning erakordsed meetodid nagu televisiooni abi ja hüpnoos. Sarja avaosa tõesust kinnitab ka elupõline prokurör Heino Tõnismägi, kelle sõnul mindi selle juhtumi lahendamisel vastu kõikidele toonastele põhimõtetele. „Vastupidi parteiorganite korraldusele mindi televisiooni ja see andis positiivse tulemuse ning jäigi tulevikus lubatud meetodiks,“ kinnitab Tõnismägi juhtumi erakordsust.
 
„Kuum jälg“ toob igas osas vaatajate ette ühe tõestisündinud loo, millest vanemad on juhtunud 1960ndatel ja hilisemad käesoleva sajandi algul. Viimaste aastakümnete kuulsaimad roimajuhtumid on dokumentaalsete allikate põhjal telesarjaks kirjutanud Eesti üks menukamaid kirjanikke Indrek Hargla. Pinevas krimisarjas astuvad üles paljud Eesti tippnäitlejaid, avaosas kehastavad võtmeisikutest uurijaid Rein Oja ja Pääru Oja.  Erinevate kümnendite juhtumeid vahendab jutustaja rollis Martin Veinmann.
 
Krimisarja „Kuum jälg“ esimene osa on Kanal 2s juba täna õhtul kell 21:30, kohe pärast „Suurt komöödiaõhtut“