Sel pühapäeval kell 20:00 tele-esilinastub Kanal 2 ekraanil pöörane kodumaine komöödia „Klassikokkutulek“. Filmi juhatab sisse erisaade „Teel klassikokkutulekule“.

Ükski Eesti film pole nii palju inimesi kinodesse meelitanud kui pöörane komöödia „Klassikokkutulek“, sest mis seal salata - pole midagi naljakamat keskealistest meestest, kes püüavad meeleheitlikult olla nooremad, kui kere kannatab. Lugu kolme klassivenna seiklustest teel kokkutulekule meelitas kinodesse pea 200 000 vaatajat, nüüd on seda musta huumoriga vürtsitatud menufilmi esimest korda võimalik näha ka tele-ekraanil.
 
Oodatud tele-esilinastusele Kanal 2s eelneb meeleolukas erisaade filmi tegemisest koos näitlejate kommentaaride ja humoorikate meenutustega. Sõna saavad kõik kolm filmis peategelasi kehastanud näitlejat (Mait Malmsten, Genka ja Ago Anderson), aga erisaates näeb palju muudki. Nii jõuavad „Klassikokkutulekule“ eelnevas lõbusas erisaates ekraanile hetked võtteplatsilt, kaadritagused seigad ja lood inimestelt, kes lõid kaasa selle superkomöödia valmimisel.