Kaks naist, kaks erinevat saatust, ohtralt armastust ja keerulisi suhteid – Kanal 2 ekraanil alustavad täna kaks uut draamasarja „Kaunis Dila“ ja „Lihtsalt Maria“.  
 
Suurte tunnetega põimitud on nii uus Türgi sari „Kaunis Dila“ kui ka Mehhikos loodud „Lihtsalt Maria“. Neist viimane on nime poolest tuttav kindlasti ka paljudele Eesti televaatajatele. On ju „Lihtsalt Maria“ näol tegemist läbi aegade ühe legendaarseima telenovelaga, mis rohkem kui 20 aastat tagasi naelutas ekraanide ette miljoneid inimesi üle maailma ja tegi Mariat kehastanud Victoria Ruffost superstaari.
 
Täna kell 17 stardib Kanal 2s „Lihtsalt Maria“ uusversioon, mis loodud alles eelmisel aastal. Kuigi tegijad on uued, on peakangelased ja nende püüdlused armastuse poole samad. Lugu hakkab hargnema hetkest, kui tagasihoidlik ja naiivne maatüdruk Maria (kehastab Mehhiko uue põlvkonna telenäitleja ja modell Claudia Álvarez) asub linna elama, kus ta teed ristuvad nägusa noormehega. Sellest suhtest sündiva poja peab Maria aga üksinda üles kasvatama, sest noormees pole valmis Mariaga abielluma. Nagu ühele heale sarjale iseloomulik, tulevad siingi mängu õelad konkurendid ja end tagaplaanile hoidvad austajad.
 
„Lihtsalt Mariale“ järgnevalt alustab Kanal 2s täna teinegi sari, mis võtab koha üle eile lõpetanud populaarselt sarjalt „Reetmine“. Türgis loodud draamasari „Kaunis Dila“ on tähelepanu tõmmanud mitmetes riikides, kus ta on suure vaatajahuviga vastu võetud. Lugu kättemaksust ja armastusest paelub eelkõige ootamatute pöörete ja vastuoludega, sest peaosaline Dila armub mehesse, kellele on tõotanud kättemaksu oma abikaasa surma eest. Kui naine lõpuks tõe avastab, seisab ta valiku ees - kas jääda truuks oma vandele või unustada minevik ning elada koos mehega, keda ta armastab?
 
„Lihtsalt Maria“ on Kanal 2 ekraanil tänasest igal argipäeval kell 17, „Kaunis Dila“ argipäeviti kell 18-20