Kanal 2 jaoks möödus eilne Eesti Meelelahutusauhindade gala suure juubeldamise saatel, sest seitsmest teleauhinnast viis jagati Kanal 2 saadetele ja saate tegijatele! Teist aastat järjest võitis Kanal 2 ka Aasta meelelahutussaate tiitli, mis sel korral anti kevade säravaimale uustulijale, talendisaatele „Väikesed hiiglased“.
 
Viiendat korda välja antavatel Eesti Meelelahutusauhindadel kuulutati esimest korda Aasta meelelahutujateks tandem, legendaarne teleduo Kristjan Jõekalda ja Teet Margna, kes televaatajaid rõõmustanud Kanal 2 vahendusel nii oma kahe kange reiside kui ka meelelahutussaatega „Nädalalõpp Kanal 2ga“.
 
Ajakirja Kroonika poolt ellu kutsutud rahvahääletusel anti kokku üle 300 000 hääle. Rahva lemmik-saatejuhtideks kuulutati pidulikult Tuuli Roosma ja Roald Johannson. Roald Johannson ja tema autorisaade „Roaldi nädal“ paistab silma sellegi poolest, et ainsa Eesti telesaatena on tegijatel ette näidata nüüd nii publiku lemmiku tiitel kui ka professionaalse žürii tunnustus, sest märtsi alguses toimunud Eesti Filmi- ja Teleauhindadel sai „Roaldi nädal“ uue saate tiitli.
 
Seekordne Eesti Meelelahutusauhindade gala tähistas tõelist triumfi ka Kanal 2 menusarjale „Pilvede all“ – aasta teleseriaali tiitleid on sarjal tänaseks ette näidata juba neli. Kui „Pilvede all“ on Eesti vaatajaid võlunud juba aastaid, siis tõelise komeedina lendas sel kevadel teletaevasse „Väikesed hiiglased“. Andekate Eesti laste silmapaistvad teod ja lõbusad jutud tõid saatele ka ihaldatud Aasta meelelahutussaate tiitli.
 
Kanal 2 õnnitleb kõiki teletegijaid ja tänab televaatajaid sooja toetuse eest!
 
Eesti meelelahutusauhindade 2017 telekategooriate võitjad on:
Aasta meelelahutajad: Teet Margna ja Kristjan Jõekalda (Kanal 2)
Aasta meelelahutussaade: "Väikesed hiiglased“ (Kanal 2)
Aasta naissaatejuht: Tuuli Roosma, „Meie aasta Austraalias“ (Kanal 2)
Aasta meessaatejuht: Roald Johannson, „Roaldi nädal“ (Kanal 2)
Aasta teleseriaal: "Pilvede all" (Kanal 2)
Parim teleseriaali näitlejatar: Piret Kalda, „Papad ja mammad“ (TV3)
Parim teleseriaali näitleja: Raivo E. Tamm, „Papad ja mammad“ (TV3)
Kroonika eriauhind „Kroonika lemmik 2017“: Rita Rätsepp, „Pilvede all“ (Kanal 2)