Kanal 2 läheb tänasest koos „Suvereporteriga“ üle suveajale. Uus päikseline telehooaeg toob Kanal 2 ekraanile eheda koguperesarja „Meie Bullerby“, Türgi uue menudraama „Öökuninganna“ ja suveõhtutesse põnevust pakkuvaid kodumaiseid ja välismaiseid sarju.
 
„Suvereporter“ lükkab uue päikselise hooaja käima koos verivärske tunnuslooga „Hipisuvi“ Hendrik Sal-Salleri sulest. Sel suvel jõuavad uudised vaatajateni nii maalt kui ka merelt, sest lisaks traditsioonilisele rõdule ja põnevatele suvesündmustele, plaanib uudistemagasin tänavu ka merel seilata. Kohe avasaates käivitub ka suur saunakonkurss, mis ühele õnnelikule kingib jaanipäevaks Suvereporteri sauna.
 
Esimene suvine uudis jõuab Kanal 2 ekraanile aga täna juba kell 19:00, kui stardib Türgi viimaste aastate põnevamaid ja oodatumaid sarju „Öökuninganna“. Armastuse, kire ja perekonna saladuste ümber keerleva sarja peaosas näevad televaatajad taas „Sajandi armastuse“ Hürremina maailmakuulsaks saanud Meryem Uzerlit, kes pärast pikka pausi just „Öökuningannas“ vaatajate ette naaseb. Teistki peaosalist kehastab eestlastele tuttav näitleja, Kanal 2 menusarjas „Armastus ja kuritegu“ suur-rolli teinud Murat Yildirim.
Suvi Kanal 2 seltsis tähendab ka sel aastal ehedat maaelu ja siiraid lapsepõlve elamusi. Täpselt nädala pärast jõuab Kanal 2 ekraanile koguperesari „Meie Bullerby“, mis jätkab Kanal 2 suvetraditsiooni pakkuda meeleolukat sissevaadet Eesti perede ja maalaste argipäeva.  Kui möödunud suvel elasid televaatajad kaasa Heidi Hanso ja tema laste tegemistele sarjas „Meie pere ja muud loomad“, siis selle suve koguperesari „Meie Bullerby“ toob Kanal 2 ekraanile terve küla koos mitme noore perega!
 
Mitmekülgselt vaatamist jagub läbi suve hilisõhtuste tundideni välja, sest pikad suveõhtud toovad Kanal 2 ekraanile mitmete välismaiste sarjade uued hooajad, sh „Pärapõrgu perekond“, „Kliendinimekiri“ ja „Unustamatu“. Juba tuntud sarjade kõrval stardib sel pühapäeval ka uus Briti kvaliteet-põnevik „Grantchester“, mille keskmes on nägus noor vaimulik Sydney Chamber (James Norton), kes avastab endas suurepärased detektiivivõimed.
 
Rõõmsaid taaskohtumisi on oodata ka paljude seniste telelemmikutega. Teiste kõrval toob Kanal 2 tänasest tagasi ekraanile Tuuli Roosma pere kõige esimese seikluse „Meie aasta Siberis“ ning järgmisest esmaspäevast saab argiõhtuti kaasa elada kõikidele „Siberi võmmi“ osadele esimesest episoodist alates.