Kanal 2 toob sel sügisel ekraanile neli kordumatut huumorietendust KMD Klubi, kus sketšideks astuvad lavale Eesti tipp-näitlejad ja koomikud. Loetud arv pileteid on nüüd müügil Osta.ee-s!

KMD Klubi on Kanal 2 uus meelelahutussaade, mis sünnib koostöös rahvusvaheliselt tuntud huumorishowga Comedy Club. Igal õhtul sünnib üks kordumatu etendus täis parimaid sketše, elust enesest nalju ja alati üllatavat koomikat.
KMD Klubis astuvad erinevatel õhtutel lavale Andrus Vaarik, Priit Pius, Raivo E Tamm, Marta Laan, Harry Kõrvits, Merle Palmiste, Indrek Taalmaa, Kadri Rämmeld, Lauri Pedaja, Tiit Sukk, Taavi Teplenkov jpt.
Naljarohket õhtut täiendab muusikaga ansambel Swingers koos Birgit Sarrapi, Jüri Pootsmanni, Tanja Mihhailova-Saare ja Mikk Saarega.

PILETID müügil Osta.ee-s!
KMD Klubi etendustele on oodatud külalised alates 18. eluaastast. Publik saab showd nautida mugavalt kohvikulaudade taga ja avatud on ka puhvet. Etendust salvestatakse, riietuda palume viisakalt.

KMD Klubi toimumisajad:
Esmaspäeval, 28. augustil
Reedel, 1. septembril
Esmaspäeval, 4. septembril
Kolmapäeval, 6. septembril

* Kõikidel päevadel avatakse uksed kell 18:00, kohapeal on avatud puhvet. Muusikaline programm ansamblilt Swingers algab kell 18:30. Huumori-etendus algab kell 19:00 ja kestab 1,5-2 tundi, hilinejaid saali ei lubata
** KMD Klubi toimub Stuudio 3s (Peterburi tee 81, Tallinn)

Rohkem infot piletite kohta leiab SIIT