Täna kell 20:30 jõuab Kanal 2 ekraanile „Kodutunde“ liigutav ema ja tütre lugu, mida on aastaid varjutanud vägivald ja selle karmid tagajärjed.
 
18aastane Rosangelica on suurema osa oma noorest elust veetnud haiglates ja hooldekodus. Rängad lapsepõlvekogemused ahistajast isaga viisid ta niikaugele, et aastaid pidasid arstid tüdrukut enesetapule kalduvaks. Rosangelica kirjutas „Kodutundele“ juba aasta eest. Ta uskus, et kui tema emakodus oleks korralik pesemisvõimalus, lubaksid sotsiaaltöötajad ta hooldekodust koju. Et neiu oli toona siiski oma tervisliku seisundi tõttu eestkoste all, ei saanud saatetiim kohe perele appi minna - Rosangelica eest vastutavad spetsialistid ei pidanud teda veel nii tugevaks, et ta koju saaks.
 
Tänase seisuga on Rosangelica aga eestkoste alt vabastatud ja ema juures Türil tagasi. Et ka ema Kersti vaimne tervis kannatas kunagise abikaasa vägivallategude tõttu, ei olnud temagi pikalt võimeline oma tütart toetama. Nüüdseks on ka Kersti meeleseisund stabiliseerunud ja nii ongi ema ja tütre elus tõeline uuesti tutvumise aeg. „Kodutunne“ aitab pere taasühinemisele kaasa kinkides neile uue pesuruumi ja köögi.
 
„Kodutunne“ on Kanal 2 ekraanil täna kell 20:30, kohe pärast „Kööki“