Eesti Omanike Keskliit peab lõppenud aasta suurimaks koduomaniku sõbraks Kanal 2 telesaadet "Kodutunne". Keskliidu juhatuse esimehe Priidu Pärna sõnul annab telesaade paljudele vähe-kindlustatud peredele võimaluse säilitada oma kodu ning muuta see paigaks, kus pereliikmetel on tõeline oma kodu tunne.

„Lõpetasime hooaja 106 saatega, mis tähendab, et üle saja perekonna on saanud abi,“ ütleb „Kodutunde“ produtsent Kristi Nilov.

„See teeb kokku kuskil kuussada inimest, sest tihti on need suured pered, keda aitamas käime. Loodan, et need inimesed on õnnelikud ja tegelikult on ju see auhind tänu neile – meie oleme sellised vahendajad,“ ütleb Nilov.

Varasemalt on koduomaniku sõbra tiitli saanud maksumaksjate liidu juht Lasse Lehis, konkurentsiameti juhti Märt Ots - Rae, Jõgeva ja Harku vallad, õiguskantslerid Indrek Teder ja Allar Jõks ning Eesti Õigusjärgsete Omanike Liidu esindajaid.

Fotol: vasakult, Tõnu Kõiv - saate tegevprodutsent, taga Laur Lugima - operaator, paremal saate produtsent Kristi Nilov, auhinna annab üle Keskliidu juhatuse esimees Priidu Pärna