Suursugust ajaloodraamat „Sajandi valitsejanna“ ootavad ees põnevad ajad – laupäevane osa tutvustab mitut uut peategelast ja ka uusi Türgi tippnäitlejaid. Võimuka peategelase Kösemi rolli võtab nüüdsest üle Nurgül Yeşilçay, kes tuttav populaarsetest draamasarjadest „Purunenud elud“ ja „Armastus ja karistus“.
 
„Sajandi valitsejanna“ alustab sellest laupäevast uut peatükki, kus riiki valitseb Murat IV, kes ema Kösemi toel tõusis troonile vaid 11-aastasena. Võimukat ja küpsemat Kösemi kehastab edaspidi 41-aasta Nurgül Yeşilçay, keda siinsed televaatajad teavad sarjadest „Purunenud elud“ ja „Armastus ja karistus“.
 
Ajaloolise tegelaskuju roll on Yeşilçay jaoks uus väljakutse, mida ta hindab kõrgelt. „Muidugi on see väga tähtis roll ja hoopis teistsugune osa, kui varem olen mänginud. Türgis on tavaliselt esiplaanil armastuse teemalised sarjad, siin on vaid üks tugeva iseloomuga naine,“ selgitas Nurgül Yeşilçay, kui Kanal 2 võttetiim „Sajandi valitsejanna“ võtteplatsi külastas. „See on väga muinasjutuline, aga …. need on teistsugused muinasjutud.“
 
Sellest laupäevast saavad vaatajad tuttavaks teisegi uue näitlejaga, Metin Akdülgeriga, kelle kehastada on ajalooline suurkuju Murat IV. Temagi jaoks on osalemine „Sajandi valitsejannas“ paljutähenduslik. „Sultanit näidelda tähendab suurt vastustust. See on väga hea kogemus ja selline roll, mis teeb inimest suuremaks,“ tõdes näitleja.
 
„Sajandi valitsejanna“ on Kanal 2 ekraanil laupäeviti kell 21:35. VeebiTV-s on nüüd kõik osad üleval aga juba nädal enne laupäevast eetrit.
 
„Sajandi valitsejanna“ osad leiab SIIT: http://kanal2.postimees.ee/pluss/saade/Sajandi-valitsejanna