Kes pidas sünnipäeva Teletornis, kes sõpradega telekast jalgpalli vaadates - täna kell 21:30 muljetavad oma sünnipäevasid „Nädalalõpp Kanal 2ga“ saates aasta meelelahutajate tiitlitega pärjatud Tõnis Niinemets, Teet Margna ja Kristjan Jõekalda.
 
„Üks suur pidu oli, kui ma olin kümme,“ meenutab koomik Tõnis Niinemets täna „Nädalalõpp Kanal 2ga“ saates. Hiljuti 30-aastaseks saanud koomik Tõnis Niinemets ei salga, et pole suuremat sorti peomees ega pidude korraldaja. Justkui selle kinnituseks on ta saatesse kaasa võtnud ka foto oma viimasest sünnipäevast, kus peo asemel paar sõpra ninapidi telefonis istuvad. „Kõva pidu!“ ei jäta Teet Margna ja Kristjan Jõekalda aasimata ja löövad letti oma vanad fotod, kus näha lookas laudasid ja kõrgendatud peomeeleolu. „Teletorn, ainult Jõekalda päralt!“ meenutab Kristjan oma 30. sünnipäevapidu.
 
Lõbusaid teemasid jagub tänasesse „Nädalalõpp Kanal 2ga“ saatesse hulgim. Jaanus Saks kirjeldab raju nooruspõlve räpi-pidu, Nele-Liis Vaiksoo heidab valgust komöödiaõhtu pöörastele telgitagustele ja Karin Rask lahutab saatejuhtide meeli multifilmi hääli tehes.
 
„Nädalalõpp Kanal 2ga“ on Kanal 2s täna kell 21:30, kohe pärast „Roaldi nädalat“