Mida ennustas Grete Kleinile ennustaja Edgar? Miks Alari Kivisaar intervjuusid ei anna? Kui hästi tunneb Inga Lunge end Tartus elades? Need on vaid mõned küsimused, millele tänases „Nädalalõpp Kanal 2ga“ saates vastused saab.
 
„Nädalalõpp Kanal 2ga“ saates on Teet Margna ja Kristjan Jõekalda külalisteks täna Grete Klein, Alari Kivisaar, Toomas ja Inge Lunge ning Maria Listra. Tõsiseid jutte, naljakaid jutte, lõbusaid mänge ja head muusikat on tänases saates eriti rohkelt. Nii meenutab Grete Klein oma kunagist kogemust ennustaja Edgariga. Kuigi kohtumine ise algas omajagu kummaliselt, tõdeb Klein, et räägitust ongi palju täppi läinud.
 
Raadiohääl Alari Kivisaar selgitab aga pikemalt, miks ta otsustas meediapaastu pidama hakata ja kui rangelt suhtub sellesse täna. Ühtlasi annab ta aru, kuidas läheb tema fotograafia hobiga, sest selleski vallas on mehel uudised rääkida. Uudiseid on ka Inga Lungel, kelle elu on palju muutunud nii Tartusse kolimine kui osalemine populaarsetes telesaadetes. Nüüd ootab näitlejat ees roll ooperis!
 
„Nädalalõpp Kanal 2ga“ on ekraanil täna kell 21:30, kohe pärast „Roaldi nädalat“