Hooaja viimane „Nädalalõpp Kanal 2ga“ pakub täna ohtralt lõbusaid vestlusi, sest aasta meelelahutajad Teet Margna ja Kristjan Jõekalda võõrustavad rokkar Jaagup Kreemi, näitleja Märt Avandit, ajakirja „Naisteleht“ peatoimetajat Manona Parist ja pärimusmuusika eestvedajat Ando Kivibergi.
 
Muhedaid meenutusi jagub tänasesse saatesse eriti palju, sest kõik tänased „Nädalalõpp Kanal 2ga“ saate külalised on ette jõudnud võtta palju. Kuigi Jaagup Kreemiga tuleb juttu ka muusikutee algusest, siis täna annab ta ülevaate oma muudest hobidest nagu autod ja meistritööd. Muuhulgas meenutab Kreem, kuidas ta ühe oma lemmikauto kunagi pakettakende vastu vahetas ja seda siiamaani kahetseb. 
 
Terminaatori 30-aastasele ajaloole on nii mõndagi vastu panna ka 25 aastat kestnud Viljandi Folgil - ajaloolisi hetki ja muhedaid kaadreid jagab saates pärimusmuusik ja poliitik Ando Kiviberg. Ka Märt Avandil on saatejuhtidele üllatused varuks, kui näitleja saabub stuudiosse kaasas kilekotitäis kingitusi, mille kõikide otstarbest kohe aru ei olegi võimalik saada. Kui teiste külalistega kohtumised piirduvad juttude ja muusikaga, siis Manona Paris haaratakse ühte Nädalalõpu-saatele nii omastesse arvamismängudesse.
 
„Nädalalõpp Kanal 2ga“ hooaja viimane osa on Kanal 2 ekraanil täna kell 21:30, kohe pärast „Roaldi nädalat“